Claudia
Solutiile Magister Software se extind in vestul tarii
17 octombrie 2005

SmartCash Shop a fost implementat la Lugoj, judetul Timis, in mini-market-ul Melijess. Solutia se compune aici in frontoffice dintr-un terminal POS, functionand pe baza de imprimanta fiscala Datecs, tastatura programabila Magister POS Keyboard, cititor de coduri de bare si display client.
Sistemul de cantarire presupune un cantar digital cu etichetare Datecs insotit de imprimanta pentru coduri de bare Zebra pentru etichetarea produselor cantarite.
In backoffice functioneaza o statie de lucru si un cititor de coduri de bare Symbol, gestionand activitatea magazinului in toate aspectele sale.
Specialistii Magister Software s-au deplasat la Lugoj pentru cateva zile in vederea instalarii sistemului si a training-ului de personal.
Fiind cel mai performant sistem POS la ora actuala pentru magazine mici si medii, SmartCash POS cu imprimanta fiscala Datecs, implementat la Melijess, asigura toate functiile necesare ale magazinului, garantand profesionalism si calitate, contribuind la dezvoltarea afacerii.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!