Claudia
Noi implementari la Euromall Pitesti
5 iulie 2007

Ultimele magazine din Pitesti care au ales sistemul de management de la Magister Software sunt Tiffosi, Sugarfree, Nichi si Avva. Magazinele s-au lansat odata cu deschiderea complexului comercial Euromall din Pitesti, situat in zona centrala a orasului, avand cateva mii de vizitatori zilnic.
Toate aceste magazine au in comun o solutie de tip monopost cu un singur calculator in fata – sistem POS, imprimanta fiscala, cititor de coduri de bare, imprimanta pentru documente, o solutie comoda si compacta, potrivita acestui tip de magazin de confectii sau incaltaminte, unde spatiul este redus si este necesar un echipament cu un design frumos si elegant.
Sugarfree propune clientilor o gama eleganta de lenjerie intima de import; magazinul Tiffosi reprezinta brandul portughez in mai multe orase ale tarii, propunand confectii si incaltaminte sport; Nichi si Avva sunt magazine de confectii si incaltaminte.
Implementarile s-au efectuat intr-un timp record de 2 zile pentru fiecare magazin iar solutia functioneaza impecabil.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!