Claudia
Firmele GB Service si OBC Elektron vor deveni parteneri certificati
18 iunie 2007

Parteneriatele Magister Software sunt in continua extindere. Alte doua companii din tara s-au aratat interesate sa semneze contracte de parteneriat in perioada urmatoare sustinand un training de pregatire la sediul Magister Software la inceputul lunii iunie.
GB Service din Ramnicu Valcea ofera servicii de telecomunicatii si retele dar este si furnizor local de case de marcat fiscale asigurand service.
In calitate de partener certificat, firma GB Service va acoperi zona judetelor Valcea, Sibiu si Gorj pentru asistenta tehnica si implementari de solutii SmartCash.
Profilul firmei OBC Elektron din Odorheiu Secuiesc judetul Harghita, este tehnic: vanzari, asamblare si comercializare calculatoare si componente. OBC Elektron se angajeaza sa distribuie solutiile Magister Software in zona judetelor Harghita si Mures.
Contractele de acreditare vor fi semnate in cel mai scurt timp dupa prima implementare si asimilarea cunostintelor de baza despre sistemul SmartCash RMS.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!