Diana Ionescu
Noul concept comercial METRO are in portofoliu un nou magazin de proximitate
5 aprilie 2023

LaDoiPasi EXTRA inaugureaza magazinul de proximitate numarul 5, în Bucuresti, sector 4

În iulie 2022, METRO inaugura primul magazin LaDoiPasi EXTRA, in comuna Popesti Leordeni, simplificand procesul de vanzare si aprovizionare cu solutia de gestiune SmartCash RMS
Toate cele cinci magazine, deschise sub brandul LaDoiPași EXTRA, operate de Metro Convenience România SRL si sunt dedicate zonei urbane, utilizeaza in totalitatea solutia software de gestiune SmartCash RMS, pe o infrastructura hardware de ultima generatie.

Magazinul LaDoiPasi EXTRA aflat pe Drumul Binelui, in sectorul 4 din capitala, a optat pentru interfata automatizata de schimb de date cu METRO integrand complet platforma logistica si solutia de gestiune specializata pentru retail SmartCash RMS.

Receptia facturilor emise catre comerciant si sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO sunt asigurata prin integrarea cu API-ul METRO, prin intermediul unui asistent inteligent. Acesta preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii.

Pentru un management modern si eficient in magazinul Alex’s Counter LaDoiPasi EXTRA, comerciantul a ales la punctul de vanzare un sistem POS touchscreen. In cadrul magazinului s-au configurat si instalat, impreuna cu solutia software SmartCash, si terminale pentru colectarea mobila de date tip iData K8.

Proces de inventariere in timp real cu SmartCash Mobility si iData K8

Noul terminal mobil iData K8, cu sistem de operare Android, are performanta si fiabilitate excelente si o durata de viata foarte mare. Dispozitivul mobil de colectare a datelor este proiectat pentru scanari complexe pe distante lungi si rezista la caderi de la inaltimi de peste 1.5 m.

Cu ajutorul componentei SmartCash Mobility, comerciantul va obtine rapoarte in timp real despre stocuri, modificari de pret sau discounturi si poate realiza o comanda directa la raft.

Aplicatie pentru masurarea satisfactiei clientului la casa de marcat

Comerciantul LaDoiPasi EXTRA a optat pentru aplicatia Feedback Clienti Magister, disponibila prin Media Display in cadrul aplicatiei SmartCash POS, pentru a testa satisfactia clientilor care interactioneaza cu personalul. Functia masoara satisfactia clientilor imediat dupa interactiunea cu personalul.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!