Diana Ionescu
Alaturi de METRO LaDoiPasi atingem un nou record
5 aprilie 2023

Magazinul numărul 2.000 din reteaua LaDoiPasi utilizeaza tot solutia SmartCash RMS

Afacerile independente continuă să aibă un rol important în societate și ele sunt sustinute si încurajate prin prin franciza LaDoiPași, METRO in parteneriat cu Magister.

Luni, 3 aprilie, a fost inaugurat magazinul numarul 2000 in reteaua de proximitate LaDoiPasi.

Magazinul de proximitate aflat in sudul tarii, in comuna Osica de Sus, județul Olt, a fost deschis la inițiativa unor antreprenori romani. Acestia s-au hotărât să dea un suflu nou spațiului care fusese, cândva, magazinul copilăriei lor: „Suntem locuitori ai comunei şi cunoaştem nevoile oamenilor din comunitate. Cu ajutorul METRO România am reuşit să deschidem un magazin ce va contribui la bunăstarea comunităţii, prin sortimentul de peste 3.000 de articole, ce include o varietate de produse de calitate, la preţuri accesibile, de la legume-fructe şi carne proaspătă, până la patiserie caldă şi produse marcă proprie ARO sau FineLife”, a declarat Cornelia Mihaela Voinea, proprietarul magazinului 2.000 din reţeaua LaDoiPaşi, citata de bursa.ro.

Spațiile comerciale împrumută elemente din comerțul modern, dar păstrează, totodată, familiaritatea comerțului tradițional și gradul de flexibilitate.

Comerciantul LaDoiPasi din comuna Osica de Sus, județul Olt, a ales componenta pentru digitalizare din pachetul „Core” de magazin dezvoltat în cooperare cu METRO pentru francizații LaDoiPasi. Pachetul include echipamente profesionale de vanzare si solutia software de gestiune SmartCash RMS. Pentru acest comerciant specialistii Magister au instalat versiunea Shop si POS Standard, pentru magazine cu suprafete reduse si servire asistata.

Potrivit dlui. Irinel Popescu, Director de Franciză al METRO România, citat de bursa.ro: „Sărbătorim astăzi deschiderea magazinului 2.000, LaDoiPaşi menţinându-şi poziţia de cea mai mare comunitate de antreprenori independenţi din ţară. Franciza LaDoiPaşi este iniţiativa METRO care susţine comerţul tradiţional din România, având alături antreprenorii care cred cu tărie că magazinul de proximitate reprezintă unul dintre cei mai importanţi piloni în dezvoltarea comunităţilor. Le mulţumesc partenerilor noştri pentru încrederea în proiectul LaDoiPaşi şi reconfirm angajamentul pentru susţinerea afacerilor independente şi a antreprenorilor locali. Consolidăm în continuare conceptul de franciză, dezvoltând sortimentul de produse şi de servicii integrate, ca răspuns la nevoile comunităţilor. Alături de ei, oferim consumatorilor o experienţă plăcută de cumpărare, în cadul unor magazine moderne şi suntem responsabili de a ne îmbunătăţi, împreună, performanţa. Avem încredere în acest model de business, care va atinge peste 2.500 magazine la sfârşitul anului următor, pentru a rămâne un vector al comunităţilor locale„.

Impactul utilizarii solutiei SmartCash RMS in parteneriatul dezvoltat de Magister în cooperare cu METRO Cash&Carry SRL

Un business de durata cu solutii automatizate asigură accesul comercianților din franciza METRO La Doi Pași la soluții de gestiune premium pentru retail, în condiții financiare avantajoase:

Printre cele mai importante beneficii ale comerciantul LaDoiPasi, din comuna Osica de Sus, județul Olt, ar fi:

  • Sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO LaDoiPasi a adus o buna comunicare cu partenerii și creșterea satisfacției clienților;
  • Susținere în procesul de creștere a vânzărilor și procesarea mult mai rapidă a comenzilor;
  • Diminuarea erorilor și gestionarea eficientă a resurselor;
  • Actualizarea corectă și în timp real a tuturor procesele comerciale prin integrarea cu API-Metro pentru receptia facturilor;
  • Receptia de marfa realizata automat prin intermediul unui asistent inteligent pentru transparenta si trasabilitatea tranzacțiilor comerciale;
  • Automatizarea fluxurilor de lucru;
  • Procesarea automata a comenzilor, in functie de evolutia vanzarilor si a stocului, ofera acuratețe in vanzari și  economie de timp.

Pachetul achizitionat ofera comerciantului servicii de instalare și instruire. Alaturi de acestea comerciantul a beneficiat de asistenta tehnica oferita de Magister, in perioada post instalare. Serviciile au fost realizate prin intermediul companiei ECR Systems din Craiova, Partener Certificat Magister, companie din reteaua nationala de parteneri certificati.

Fiecare locație în care se implementează soluția de gestiune METRO LaDoiPasi este instalată de specialiștii Magister. Utilizatorii beneficiind astfel, de un program de instruire chiar în magazin, pe propriile echipamente.

Programul este dublat de asistența de la distanța în timp real, pe toata perioada de implementare.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!