Claudia
Noul magazin Euromarket din Râmnicu Vâlcea funcționează cu soluția SmartCash
18 mai 2012

O reţea de 40 de magazine alimentare sub brandul Euromarket

Reteaua de magazine alimentare Euromarket isi continuă expansiunea in Râmnicu Vâlcea. In decurs de cateva zile, investitorul Daniel Munteanu, a transformat un spatiu generos intr-un modern supermarket.

„In momentul de fata, in afara de supermarketul de la Babeni, avem deschise magazine la Ramnicu Valcea, Costesti si Horezu. In curand, vom deschide magazine cu produse alimentare, electrocasnice, electronice, unelte, utilaje, etc. si la Slatioara ”

a precizat Daniel Munteanu

Vineri, 11 mai 2012, echipa Magister a instalat si implementat programul SmartCash RMS intr-un nou magazin Euromarket din Ramnicu Valcea.

Magazinul, de tip supermarket, are o suprafata totala de 300 mp si ofera o gama variata de produse precum: alimente, bauturi, produse de curatenie si de igiena.

Functionarea in parametri optimi a magazinului a determinat instalarea in front-office a imprimantei Datecs FP550T si a sistemului Eco Posiflex. Pentru buna functionare a activitatii de vanzare, s-a optat pentru scanner-ul Metrologic Quantum T3580 si cantar Digi SM.

In zona de back-office echipa noastra a instalat un server Multicom, un scanner Symbol LS2208 si o imprimanta de etichete Zebra LP2844.

Solutia software implementata in noul magazin din reteaua Euromarket consta in SmartCash POS si SmartCash Shop, versiunea Professional.

Deschidere magazin Euro Market in Ramnicu Valcea
Deschidere magazin Euro Market in Ramnicu Valcea

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!