Stefania Moraru
Incepe Scoala de Vara Magister
8 august 2012

Dragii nostri, avem vesti bune: luna aceasta organizam Scoala de Vara Magister – o serie de cursuri saptamanale gratuite pentru toti aceia dintre voi care vor sa invete cat mai bine functiile platformei SmartCash RMS.

In fiecare zi de vineri, adica 10, 17, 24 si 31 august, intre orele 10-13, va asteptam in magazinul nostru scoala din str. Wilhelm Fiderman nr. 12, sector 3, Bucuresti, sa discutam despre retail si solutii clare, care sa va ajute in activitatea voastra de zi cu zi. Bineinteles, ne veti putea intreba tot ce doriti sa stiti si sa faceti schimb de experienta cu ceilalti participanti.

De ce lansam Scoala de Vara, va intrebati? Pentru ca in mod inevitabil, atunci cand lucrezi zi de zi cu orice program, oricat de bine pregatit ai fi, intotdeauna se iveste ceva care sa-ti dea batai mai mult sau mai putin serioase de cap. Noi, cei de la Magister, stim asta.

De mai bine de zece ani perfectionam cel mai raspandit pachet de software pentru retail din Romania, pentru a le oferi clientilor nostri o experienta cat mai placuta in utilizarea SmartCash si, bineinteles, pentru a-i ajuta – la modul cel mai concret – in activitatea lor de zi cu zi: un soft de incredere, sincronizat cu toate echipamentele de retail din magazin, ajuta vanzarile sa mearga struna, consumatorul e multumit si are motive sa revina. In acelasi timp, evidenta clara a stocului ajuta atat vanzatorii, cat si managerii, iar inventarul e floare la ureche.

Ei bine, in Scoala de Vara Magister, va vom explica functiile SmartCash RMS detaliat si practic, pe echipamente similare celor pe care le folositi in magazinele voastre.

Totodata, va vom prezenta noutatile SmartCash: integrarea cu serviciile de plati electronice PayZone, modulul de comenzi automate, noile fise de depozit si modificarile aduse programelor de fidelizare cu discount pe articol.

Fiecare dintre aceste aspecte va fi prezentat in detaliu, pentru ca toti participantii sa inteleaga cum pot beneficia de noile imbunatatiri aduse programului. Speram ca la sfarsitul workshop-urilor participantii sa inteleaga mai bine cum sa profite la maximum de toate capacitatile programelor SmartCash RMS.

Pe www.smartcash.ro/forums comunitatea online a utilizatorilor SmartCash, participantii la  Scoala de Vara Magister pot propune teme de discutie si adresa intrebari ce-si vor gasi raspuns in cadrul workshop-urilor.

Perioada de vara ofera retailerilor un ragaz binevenit inaintea sezonului aglomerat din toamna. De aceea ne-am gandit sa oferim clientilor nostri,  in aceasta perioada, oportunitatea de a-si instrui gratuit personalul in utilizarea platformei software SmartCash RMS lansand programul Scoala de Vara Magister. Multumita investitiei in magazinul-scoala amenajat la sediul nostru, avem acum posibilitatea de a simula procesele comerciale exact ca in magazinele reale, utlizand cea mai moderna tehnologie disponibila in retail. Speram ca initiativa noastra sa le ofere clientilor Magister un avantaj competitiv prin exploatarea solutiei software SmartCash RMS la intregul sau potentiala,

a declarat dl. Dor-Bujor Padureanu, Director General Magister.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!