Claudia
Partenerii certificati Magister Software sunt in plina activitate!
10 aprilie 2006

In ultimele luni, Magister Software a accelerat implementarea sistemului sau integrat de vanzari si servicii in cadrul retelei de parteneri certificati. Scopul acest demers este acela de a spori capacitatea de vanzare a solutiilor si de a ridica nivelul de calitate al serviciilor furnizate clientilor finali.
Pentru a fi certificati, candidatii pentru acest statut trebuie sa participe la cursuri de training cu specialistii de la Magister Software in scopul de a acumula toate informatiile necesare promovarii noului sistem in teritoriu.
De curand, o echipa de peste 16 reprezentanti ai firmei Informedia Cash Systems, filialele din Buzau, Bucuresti si Ploiesti, au sustinut la sediul Magister Software un curs de pregatire, derulat pe parcursul a trei zile. Rezultatele sunt deja vizibile: in prezent, firma Informedia isi desfasoara activitatea in vederea implementarii solutiei SmartCash Shop in doua magazine din Ploiesti si Buzau, in paralel cu structurarea unui departament modern de vanzari solutii.
Un alt candidat la statutul de partener certificat Magister Software, firma Altrix din Targu Mures, este pe cale sa finalizeze o implementare riguroasa in localitatea sa.
De asemenea, specialistii de la firma Deck Birotica Group, partener de incredere al Magister Software pe parcursul a multor ani de zile, asimileaza actualmente sistemul unitar de vanzari si servicii al solutiilor SmartCash Shop, intr-un efort comun de crestere a calitatii serviciilor in zona lor de activitate (judetul Arges).
Alte doua firme, Velvet Bacau si Vec Impex Iasi, parteneri certificati cu traditie in zona judetelor Bacau si Iasi, au atins in prezent o rata medie de 2-3 cicluri vanzare-implementare a solutiilor SmartCash Shop pe luna.
Unul dintre cei mai noi parteneri, firma Gip Grup Serv din Bucuresti, se poate lauda deja cu doua instalari importante in perimetrul municipiului, in cadrul complexelor Obor si Univers All Unirea, o prima experienta de bun augur si un succes promitator pentru viitorul parteneriatului.
Speram ca training-urile, cursurile si materialele oferite de Magister Software in fiecare luna, sa ajute partenerii certificati sa-si desfasoare activitatea intr-un mod cat mai organizat, mai unitar, conform cu standardele cele mai moderne, devenind sau continuand a fi cu adevarat reprezentantii demni ai Magister Software in intreaga tara.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!