Claudia
Record de instalari SmartCash pe primele trei luni ale anului
7 aprilie 2006

In primele trei luni ale anului 2006, solutiile SmartCash Shop au fost instalate in peste 70 magazine din intreaga tara. Instalarile au fost efectuate prin intermediul echipelor mobile Magister Software si ale partenerilor certificati.
Numarul mare de instalari constituie un record absolut inregistrat de Magister Software pe parcursul activitatii sale. Astfel, solutiile integrate SmartCash Shop produse de Magister Software si distribuite in tara printr-o retea de parteneri, si-au dovedit superioritatea neta fata de alte programe destinate magazinelor medii si mici din sectorul comercial.
Caracteristicile care au contat cel mai mult in alegerea clientilor au fost fiabilitatea, simplitatea logistica si organizatorica a procesului de implementare, precum si posbilitatea de a alege dintr-o paleta larga de optiuni, varianta cel mai bine adatata fiecaruia.
Conceptia pe care se bazeaza solutiile oferite de Magister Software, orientata catre usurinta in instalare si exploatare, dublate de integrarea ridicata cu o gama larga de echipamente retail, isi arata acum roadele demonstrand eficienta prin prisma multiplelor instalari din ultima perioada.
Politica de promovare a solutiilor la cheie printr-un control strict si trasabil al fazelor de implementare a dus la o imbunatatire a calitatii instalarilor. Datorita usurintei in exploatare solutiile integrate produse de Magister Software asigura o curba de invatare cu o durata maxima de 30 de zile chiar si pentru personl necalificat pentru operarea pe PC.
Cu o medie de peste 23 de instalari pe luna, Magister Software este la ora actuala lider de piata pentru sectorul solutiilor software comerciale. Platforma integrata pentru magazine si supermarket-uri SmartCash Shop reprezinta un succes de piata si o garantie a satisfactiei ridicate a clientilor nostri.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!