Claudia
Peste zece magazine JYSK in Romania opereaza cu SmartCash POS
24 martie 2009

Lantul de magazine JYSK se afla in topul preferintelor cumparatorilor de produse de menaj si utilitare casnice din Romania. Din 2007 cand brandul a patruns pe piata locala, s-au deschis peste 10 magazine in diverse orase ale tarii. Ultimul magazin JYSK a fost lansat in Pitesti luna aceasta.

Avand deja un motor puternic de gestiune bazat pe platforma Navision ERP reteaua JYSK a gasit solutia ideala pentru magazinele sale din Romania prin implementarea solutiei frontoffice de la Magister Software – SmartCash POS. Interfata de comunicatie SmartCash POS Gateway asigura transferul de informatii intre cele doua sisteme si in doi ani de zile si-a demonstrat eficienta.

Solutia din frontoffice consta in sase puncte de vanzare dotate cu sisteme POS de tip EloTouch POS, imprimante fiscale Datecs, cititoare de coduri de bare Metrologic Voyager, sertare de bani si display client.

SmartCash POS impreuna cu terminalul EloTouch POS ofera cea mai buna solutie multifunctionala pentru magazine specializate care demonstreaza viteza, fiabilitate si performanta all-in-one.

Clientii au incredere in produsele JYSK mereu de o calitate foarte buna iar ofertele frecvente de care beneficiaza ii motiveaza sa revina in magazinele JYSK.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!