Claudia
Retelele Anis si Bobo Shop s-au extins la Piatra Neamt
17 martie 2009

Retelele Anis si Bobo Shop s-au extins de curand la Piatra Neamt unde s-au deschis doua magazine noi in Forum Center.
Brandul Anis aduce pe piata o linie originala de lenjerie pentru femei in timp ce Bobo Shop ne rasfata cu articole decorative, cadouri si alte minuni pentru casa.
Aplicatia SmartCash POS este extrem de usor de utilizat impreuna cu imprimanta fiscala Datecs, asigurand fiabilitatea vanzarilor.
SmartCash Shop asigura eficienta afacerii prin intermedierea tranzactiilor din magazin. Orice activitate este inregistrata si se tine cont de cele mai mici detalii pentru relevarea succesului afacerii. Programul este un motor de management extrem de fiabil si performant, capabil sa gestioneze un numar nelimitat de articole si tranzactii.
SmartCash Mobility asigura colectarea mobila de date in timp real si economiseste timpul dedicat inventarierii produselor din magazin si depozit.
Magazinele Anis si Bobo Shop din Piatra Neamt sunt dotate cu echipamente de ultima generatie, statii de backoffice, sisteme EcoPOS cu imprimante fiscale, scanere de coduri de bare si terminale mobile de inventariere.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!