Claudia
Piața Trade Expo Craiova, la final
16 mai 2012

In data de 10 mai 2012, compania Magister a participat la expozitia Piata Trade Expo, eveniment ce a avut loc, de aceasta data, la Craiova, in Centrul Transfrontalier.

Ca si la celelalte editii Piata Trade Expo la care a participat, Magister si-a prezentat solutiile pentru retail la un stand amenajat asemenea unui magazin, unde fiecare potential client a putut observa echipamentele necesare intr-un magazin si, bineinteles, a putut testa programul SmartCash RMS. Prezentarile la stand au fost sustinute de dl Florin Paraschiv, director comercial, si dl. Bogdan Vladu, consultant comercial.

In cadrul tombolei organizate de revista Piata, Magister a oferit un pachet SmartCash RMS Professional, premiu castigat de firma West European Partner din Drobeta Turnu Severin.

Magister multumeste tuturor participantilor care i-au vizitat standul si ii asteapta pe 22 mai 2012 la Iasi, la o noua expozitie Piata Trade Expo.

Premiile Comertului Traditional Craiova 2012
Premiile Comertului Traditional Craiova 2012

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!