Stefania Moraru
Soluția de plată cu telefonul mobil SEQR pentru comercianti SmartCash RMS
5 decembrie 2013

Magister a lansat solutia de plata cu telefonul mobil
Magazinul Progresiv, nr. 168/noiembrie 2013

Seamless Romania, furnizorul solutiei inovatoare de plata cu telefonul mobil SEQR, si Magister Software, dezvoltatorul platformei software pentru comercianti SmartCash RMS, au incheiat un parteneriat pentru piata locala. Astfel, din luna octombrie, toate terminalele de vanzare dotate cu SmartCash POS beneficiaza de posibilitatea de plata cu telefonul mobil prin SEQR.

Comerciantii beneficiaza de economii semnificative cu SEQR gratie reducerii cu 50% a costurilor de procesare a tranzactiei fata de cele aferente cardurilor. De asemenea, comerciantii pot utiliza sectiunea de oferte a solutiei SEQR pentru a transmite clientilor, direct pe telefon, oferte, cupoane, cat si pentru a crea programe de fidelizare. Solutia SmartCash Retail Management System, dezvoltata de Magister, este implementata in peste 5000 de magazine si numara o comunitate de peste 30.000 de utilizatori.

Consumatorii pot utiliza aplicatia pentru achitarea cumparaturilor in magazine, supermarketuri, benzinarii, restaurante sau online. Pentru aceasta, este nevoie de parcurgerea urmatorilor pasi: descarcarea gratuita a aplicatiei pe smartphone, de pe AppStore si Google Play, asocierea unuia sau mai multor conturi bancare, scanarea codului QR de la punctul de vanzare si confirmarea tranzactiei cu PIN-ul personal.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!