Stefania Moraru
Intalnirea Partenerilor Magister 2013 – Sub semnul performantei
3 decembrie 2013

In week-end-ul 8-10 noiembrie, am organizat Intalnirea partenerilor Magister din toata tara. Anul acesta, locul intalnirii a fost Hotelul O3zone din statiunea Baile Tusnad. Spre deosebire de celelalte 3 intalniri precedente, am ales sa fim, de aceasta data, mai aproape de partenerii nostri din inima tarii. La eveniment au participat peste 30 de firme partenere Magister Software.

Conferinta partenerilor a avut loc sambata, avandu-i la pupitru pe directorul general Magister Software, dl. Dor Bujor Padureanu, si pe Coordonatoarea Retelei Nationale de Parteneri, Mihaela Petcu. S-au prezentat evenimentele din 2013, activitatea comerciala si noutatile pregatite pentru 2014. Desigur, am avut si premianti, chiar cate doi pe locurile 2 si 3. Iata clasamentul: Velvet Com Bacau pe locul I, ECR Systems Craiova si Fisc Consulting Cluj Napoca pe locul 2 si Inita 1996 Iasi, impreuna cu Maart Consiliere Afaceri Bucuresti pe locul 3.

O noutate fata de conferintele din alti ani: de aceasta data am predat stafeta prezentarilor si partenerilor nostri, care s-au descurcat exemplar. Alex Opri de la ECR System ne-a aratat cat de important este sa fii aproape de clientii tai si sa ii tratezi ca pe niste prieteni (pastrand profesionalismul, desigur), Stefan, managerul firmei satmarene Simon Electronics, ne-a aratat, in primul rand, ca a supravietuit maratonului de instalari al retelei CBA Barta ATI, dupa care a facut o prezentare detaliata a proiectului cu acelasi nume, iar doamna Adriana Nastase de la Velvet com Bacau ne-a demonstrat ca perseverenta iti poate implini cele mai ambitioase vise.

Dupa conferinta oficiala, ne-am reunit la o masa rotunda pentru a discuta intr-o atmosfera relaxata despre problemele pe care la intampinam atat noi, cat si partenerii, precum si despre planurile de viitor.

Totusi, nu doar discutiile pe teme profesionale, prezentarile si diagramele au reprezentat partea cea mai de seama a intalnirii noastre, ci (cu precadere) timpul frumos pe care l-am petrecut alaturi de partenerii nostri. Este foarte important pentru noi sa ii avem aproape si doar prin reuniuni de genul acesta, care deja au devenit o traditie, reusim sa cladim o relatie durabila. De altfel, incepand din 2013, am stabilit un program de intalniri anuale cu partenerii certificati Magister la un interval de 6 luni, despre care am si vorbit pe larg la intalnire. Astfel, luna mai va fi dedicata personalului firmelor partenere, care va participa la examinare si certificare pentru instalarea solutiilor SmartCash RMS, iar in luna noiembrie vom organiza, ca si pana acum, o intalnire cu managerii acestor firme.

Acestea fiind zise, multumim din nou participantilor si abia asteptam sa ne revedem cu bine in 2014!

Va lasam cu filmul evenimentului:

Intalnirea Partenerilor Magister 2013
Intalnirea Partenerilor Magister 2013

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!