Claudia
Primul eveniment Piata Trade Show Brasov s-a incheiat
28 februarie 2011

Pe 24 februarie, Magister a fost prezent la Piata Trade Expo Show Brasov, expozitie care a dat startul sirului de evenimente Piata Trade Expo 2011.

In cadrul workshop-ului Magister, Florin Paraschiv, Directorul Comercial Magister, a tinut o prezentare despre viteza sporita de tranzactionare pe care o asigura solutia SmartCash RMS, inventarierea cu terminalul mobil, precum si fidelizarea clientilor prin folosirea cardurilor de fidelitate.

Dor Bujor Padureanu, presedinte Magister, a sustinut prezentarea “Vanzarea pe caiet in magazinul traditional romanesc“. A fost o demonstratie de know-how in ceea ce priveste cutumele din zona retailului mic/mediu, oferindu-se practic solutia legala de vanzare “la caiet“. In final, prezentarea a demonstrat utilitatea unor functionalitati avansate de fidelizare a clientilor de proximitate, puse la dispozitie de solutia SmartCash Fidelity, simuland variante practice de vanzare pe credit sau de stimulare a vanzarilor prin discount progresiv.

Multumim partenerilor si clientilor Magister pentru prezenta numeroasa si activa si va asteptam la urmatorul eveniment Piata Trade Expo, ce va avea loc in data de 17 martie la Constanta.

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!