Claudia
Primul seminar online cu Partenerii Magister
18 mai 2011

Vineri 13 mai, Magister Software a sustinut primul seminar online dedicat dealerilor si partenerilor certificati din intreaga tara. Aceste seminarii vor avea frecventa lunara si sunt menite sa puna la dispozitia partenerilor nostri nu numai informatie de ultima ora, ci si un instrument de comunicare mai facil si mai putin costisitor.

Intalnirea a fost live, ne-am vazut si am putut discuta chiar si de la distanta cu 36 de reprezentanti ai partenerilor nostri, directori, manageri, personal comercial sau tehnic.

Acest prim seminar a avut 3 parti :

– in prima parte s-au prezentat noile functii implementate in Smartcash RMS versiunea 9.1.1.44 – retetarul;
– in partea a 2-a am discutat despre platforma de analize online www.oxygenlive.ro, care urmeaza sa fie lansata in luna iunie;
– in partea a 3-a au avut loc discutii libere, unde fiecare participant la seminar a venit cu sugestii si intrebari referitoare la platforma SmartCash RMS.

 Multumim celor care au raspuns invitatiei noastre si asteptam sa ne vedem din nou, la urmatorul seminar online Magister.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!