Claudia
Supermarketurile Cris-Tim, o noua implementare de succes a solutiilor de retail de la Magister
23 august 2011

Cris-Tim continua sa isi extinda reteaua de magazine, adaugand celor 33 de magazine deja existente o serie de supermarketuri proprii. S-a ales din nou solutia hard-soft oferita de Magister, ca o continuare fireasca a unei colaborari de succes, atat la nivelul performantelor solutiei, cat si la nivelul celor doua echipe.

Ca de fiecare data, personalul supermarketurilor a beneficiat de training de instruire din partea echipei Magister Software, privind utilizarea solutiei la nivel de front-office si back-office. Instalarea noului sistem le va permite un control mai bun si o flexibilitate mai mare in ceea ce priveste achizitiile si tranzactiile de orice fel, precum si inventarierea automatizata cu ajutorul celor mai noi tehnologii.

Lantul de magazine Cris-Tim se alatura astfel unor branduri ca Mic.Ro, Jysk sau Vel Pitar, intarind pozitia Magister de furnizor de top in piata solutiilor de retail mic/mediu.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!