Diana Ionescu
Proiect LaDoiPasi: Magazin individual Deluxe Mariacris, Sat Sanpetru, Brasov
12 octombrie 2021

Magazinul individual Deluxe Mariacris s-a alaturat francizei de comert traditional din programul METRO LaDoiPasi

Pentru locuitorii din Satul Sanpetru, din judetul Brasov, de astazi, viata a devenit mai usoara. Si asta datorita unei brasovence curajoase care a decis sa deschida un magazin individual de tip supermarket de proximitate prin programul METRO LaDoiPasi . Inaugurarea magazinului Deluxe Mariacris s-a alaturat astfel celor 22 de magazine inaugurate, in cadrul proiectului METRO LaDoiPasi de “Ziua Afacerii Tale”.

Magazinul individual Deluxe Mariacris s-a alaturat francizei de comert traditional din programul METRO LaDoiPasi.

Comerciantul a inaugurat astazi, 12 octombrie a.c., primul supermarket de proximitate cu produse alimentare. Acesta a ales configurarea si implementarea solutiei software SmartCash in locatia de aproximativ 100 mp, aflata in Satul Sanpetru din judetul Brasov.

Magazinul Deluxe Mariacris ofera cumparatorilor aceleasi beneficii pe care, acestia, le gasesc in magazinele mari, ba chiar si ceva in plus – toate, la… doi pasi.

Chiar si micile magazine individuale de proximitate precum Deluxe Mariacris au acum posibilitatea de a tine o evidenta clara si exacta a activitatii lor. Solutia software SmartCash pentru retail ofera rapoarte detaliate ce permit o gestiune corecta a magazinului si o activitate fluenta. Solutia SmartCash este integrată cu echipamentele hardware specifice. Toate echipamentele sunt furnizate de compania noastra. Pentru singurul punct de vanzare, dotat cu sistem POS touchscreen, s-au configurat si terminale pentru colectarea mobila de date.

Training si instruire efectuate de echipa de profesionisti Magister

Training-ul si instruirea privind utilizarea solutiei SmartCash la nivel de front-office a fost efectuata de echipa Magister. Aceasta a fost prezenta in locatie atat pe parcursul instalarii cat si in ziua deschiderii. Training-ul efectuat la fata locului a fost unul foarte eficient atât pe parte de vânzare cât si gestiune si management.

„Franciza METRO LaDoiPasi magazin Deluxe Mariacris este un business aflat la început de drum. Avem convingerea ca, magazinul Deluxe Mariacris se va dezvolta astfel încât sã acopere cât mai mult din nevoile oamenilor. Vom fi alaturi de clientul nostru pentru a trece, si pragul urmatoarei locatii din retea” a declarat Marina Bibac, Business Analyst Magister.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!