Diana Ionescu
Solutiile Magister se raspandesc masiv si in mediul rural, prin franciza LaDoiPasi
14 octombrie 2021

Supermarket Tudoranda Ghimarket alege SmartCash RMS

Reteaua LaDoiPasi se extinde rapid. Odata cu ea, tot mai multi comercianti traditionali din franciza aleg solutia software pentru retail, SmartCash RMS. De pilda, Tudoranda Ghimarket, supermarket din satul Suhurlui, jud. Galati, selectat de francizorul METRO pentru a participa la deschiderea celor 22 de magazine LaDoiPasi, in cadrul proiectului METRO “Ziua Afacerii Tale”.

Solutia noastra la cheie (hardware-software) a fost instalata de catre compania Ram Tech Datanetwork, partener Magister cu traditie. Cu acest prilej, dl. Silviu Costea, administrator Ram Tech Datanetwork SRL, ne-a oferit mai multe informatii despre implementarea SmartCash in magazinul Tudoranda Ghimarket.

Aflat in centrul localitatii Suhurlui, la 45 km de orasul Galati, supermarketul are o suprafata de 110 mp si o sortimentatie de circa 2000 de produse. Predominant, magazinul comercializeaza alimente dar si cosmetice, articole de papetarie, de uz casnic si gospodaresc, urmand ca oferta sa se diversifice.

Digitalizarea magazinelor incluse in franciza LaDoiPași în condiții financiare avantajoase

Administratorul supermarket-ului, dl. Ghita Tudorachi, a optat pentru SmartCash RMS la recomandarea francizorului METRO. Totodata, acesta a urmat exemplul altor unitati LaDoiPasi care utilizeaza cu succes solutia SmartCash RMS. In luarea acestei decizii au cantarit mult doua aspecte:

  • pachetul hard & soft asigurat de MAGISTER si finantat de METRO si
  • componenta soft (importul de facturi in format electronic cu efectuarea receptiei si incarcarea softului in mod automat)

“Intreaga solutie de vanzare si gestiune din supermarket Tudoranda Ghimarket, plus faptul ca exista un suport din partea Magister atat financiar, cat si de asistenta in implementare si utilizare, reprezinta un real ajutor pentru ca toata aceasta digitalizare sa-si arate rezultatul dorit”,.

mentioneaza dl. Silviu Costea

Solutia aleasa de comerciant include monopost format din sistem POS (PC all-in-one cu display touchscreen, imprimanta fiscala, hand scanner si cantar) si back-office (PC desktop, hand scanner si imprimanta de etichete raft sau coduri de bare). De asemenea, Tudoranda Ghimarket foloseste si terminalul de inventariere mobila, ce functioneaza cu aplicatiile software SmartCash POS si SHOP – de mare ajutor in gestionarea intregului stoc existent in magazin si inventarierea in timp real la raft.

Ca de obicei, configurarea si instalarea solutiei in magazin au fost urmate de instruirea personalului. Cum angajatii din mediul rural nu erau familiarizati cu solutiile tehnologice, procesul de training a inceput cu un curs de operare PC. “Cand am trecut efectiv la folosirea pachetelor soft POS si SHOP, doar la SHOP, in backoffice, au fost mai greu de inteles anumite functii – de inteles, deoarece pentru operator sunt foarte multe lucruri noi, iar intervalul intre instalarea solutiei si deschiderea magazinului a fost de doar patru zile”,

precizeaza dl. Silviu Ghe. Costea, administrator Ram Tech Datanetwork SRL.

Training si instruire privind utilizarea solutiei la nivel de front-office si back-office

Cu sprijinul partenerului local si al specialistilor Magister, dificultatile au fost insa depasite rapid: “In prezent, personalul este familiarizat cu utilizarea solutiei, iar faptul ca au existat, exista si vor exista atat cat este necesar suport si asistenta in instalare, instruire personal atat in locatie, cat si prin centrul de suport national, asigura un client multumit si increderea ca alegerea a fost de bun augur”,

conchide dl. Costea.

Desi are momentan o oferta mai redusa si putin variata, dar suficienta pentru a satisface principalele necesitati ale locuitorilor, supermarketul ofera angajatilor si cumparatorilor din satul Suhurlui aceleasi functionalitati hard & soft existente in magazinele mari din mediul urban. Ii dorim spor la vanzari si mult succes!

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!