Claudia
Re-acreditare INITA pentru 2007
23 octombrie 2006

In vederea reacreditarii pe anul 2007 cat si asimilarii teoretice si practice a cunostintelor legate de sistemul de vanzari si asistenta tehnica Magister Software creat pentru reteaua de parteneri certificati din tara, firma INITA 1996 din Iasi a efectuat la inceputul lunii octombrie un training de pregatire.
Specialistii de la INITA 1996 au asistat la cursul de vanzari care scoate in evidenta avantajele unei organizari mai bune din punctul de vedere al prezentarii solutiilor catre client in faza premergatoare achizitionarii acestora. Cursul a continuat cu abordarea tehnicilor de implementare a solutiilor la client bazate pe documentatie si fise de asistenta tehnica.
Societatea INITA 1996 are experienta de cativa ani de zile in implementarea solutiei SmartCash Shop si se bucura de increderea clientilor din zona sa de activitate. Contractul a fost prelugit pe baza respectarii tuturor conditiilor anuale de certificare impuse de Magister Software partenerilor sai incepand cu anul acesta.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!