Claudia
Reacreditare Diana Service si training K-Soft 2007
10 mai 2007

O noua sesiune de training-uri la sediul Magister Software a avut loc in data de 4 mai 2007, cu participarea reprezentantilor de la firmele Diana Service, Satu Mare si K-Soft, Alexandria.
Firma Diana Service este la a treia sa acreditare in calitate de partener certificat, colaborarea fiind indelungata si reciproc avantajoasa, prin multiple instalari in zona judetelor Satu Mare si Maramures, echipa de implementari de la Diana Service respectand intotdeauna normele impuse de sistemul de vanzari al retelei de parteneri si contractele de asistenta service. Diana Service a avut o prezenta numeroasa la training, participand cu reprezentanti de la departamentele vanzari si tehnic.
Firma K-Soft este candidata la semnarea unui parteneriat cu Magister Software, aflandu-se momentan in perioada de pre-acreditare. Training-ul a venit ca o incununare a dorintei reprentantilor firmei de a-si insusi cunostintele necesare despre sistemul SmartCash Retail Management System pentru instalari in teritoriu. Training-ul era imperios necesar datorita modificarilor esentiale in restructurarea sistemului.
K-Soft va reprezenta Magister Software in zona judetelor Teleorman, Giurgiu si Calarasi, avand sediul in localitatea Alexandria.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!