Claudia
SmartCash in primul magazin s. Oliver din Romania
23 aprilie 2007

Grupul de firme s.Oliver e una dintre afacerile de moda cele mai prospere in Europa. Magazinele s. Oliver propun o gama larga de articole de tipul parfumuri, incaltaminte, ochelari, bijuterii, ceasuri, umbrele, sosete si confectii. Articolele sunt dedicate tuturor varstelor si gusturilor.
Retele s. Oliver exista aproape in toate tarile Europei: Olanda, Bulgaria, Ungaria, Germania, Rusia, Ukraina, acum si in Romania, prin deschiderea primului magazin in cadrul complexului comercial Mall Vitan din Bucuresti.
Operatorul roman a ales sa foloseasca in reteaua de magazine s. Oliver solutia SmartCash RMS datorita usurintei si flexibilitatii cu care aceasta s-a adaptat cerintelor sofisticate solicitate de brand-ul s. Oliver.
Solutia propusa este una specifica magazinelor organizate in retea cu headoffice si si magazine distribuite teritorial. Pachetul headoffice SmartCash este interfatat cu sistemul retail s. Oliver, efectuand transferul datelor in conformitate cu standardele EDI.
Informatiile transferate dinspre sistemul s. Oliver (actualizari de catalog, receptii, facturi, etc.) sunt preluate automat de sistemul SmartCash prin internet asigurand un flux rapid si fara erori de transfer a datelor. Dinspre sistemul SmartCash, sistemul s. Oliver primeste toate informatiile referitoare la vanzari, stocuri etc.
Solutia e una ultramoderna, dotata la standardele internationale si este proiectata ca si toate solutiile Magister Software pentru costuri de operare extrem de scazute.
Sistemul SmartCash pentru s. Oliver a fost lansat intr-un timp scurt si este pregatit sa sustina reteaua s. Oliver Romania preconizata a se dezvolta fulminant pe viitor.
Interfata de comunicatie EDI (Electronical Data Exchange) presupune ca fiecare magazin are asignat un ILN unic (international location number).
Magazinele au cate un cod unic alocat de catre organizatia EAN Romania care identifica global locatia respectiva folosind identificatori globali si standardul EDI. Astfel transferul integrat de date se face rapid, fara a prelungi timpul de receptie in mod inutil, aducand castiguri importante.
Interfata EDI este asigurata de plug-in-ul SmartCash pentru import iar transferul de date catre s. Oliver este asigurat de componenta SmartCash NetBridge instalata la centrala de magazine.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!