Diana Ionescu
Retail agricol: Gestionare unitară și eficientă a stocurilor, producției, prețurilor și promoțiilor cu SmartCash RMS
28 februarie 2024

Functionalitatile SmartCash RMS permit Grupului Agroland să răspundă dinamic la cerințele pieței

Retailul agricol se afla într-o continuă evoluție. Experiența de cumpărături omnichannel devine un trend iar Grupul Agroland, liderul pieței de produse agricole din România, și-a redefinit strategia de afaceri in urma cu 3 ani de zile si continua expansiunea utilizand soluția software SmartCash RMS de la Magister. Această mișcare strategică nu a marcat doar o etapă semnificativă în expansiunea sa, ci a insemnat și o transformare profundă în modul de operare, asigurând o gestionare eficientă și unitară a operațiunilor de retail pe multiple canale.

Agroland oferă o experiență de cumpărături fluidă și personalizată clienților săi

Recent, Agroland a inaugurat un nou magazin de aceasta data în Tigănești, județul Teleorman, subliniind angajamentul său către inovație și excelență în serviciile oferite clienților. Acest nou magazin, parte a celui mai mare lanț de magazine agricole din țară, este dotat cu soluția SmartCash RMS în varianta POS și Shop Professional, demonstrând adaptabilitatea și scalabilitatea soluției software în susținerea creșterii și diversificării rețelei Agroland.

Transformarea Agroland de la magazinele tradiționale la cele moderne, cu suprafețe considerabil mai mari, este un răspuns direct la nevoile în schimbare ale consumatorilor și la dinamica pieței. Utilizarea aplicatiilor din cadrul solutiei SmartCash RMS facilitează o gestionare eficientă a stocurilor, producției, prețurilor și promoțiilor, elemente esențiale pentru o experiență de cumpărături omnichannel oferita clientilor.

Beneficiile implementării SmartCash RMS în rețeaua Agroland sunt multiple. În primul rând, soluția asigură o transparență sporită a stocurilor, un aspect crucial pentru eficientizarea proceselor interne și îmbunătățirea satisfacției clienților. Prin vizibilitatea stocurilor în timp real și posibilitatea de a urmări fiecare articol, angajații Agroland pot gestiona mai eficient inventarul, reducând timpul necesar pentru operarea documentelor și optimizând procesele de recepție și inventariere.

În plus, soluția oferă suport în timp real din backoffice, un avantaj semnificativ în gestionarea eficientă a oricăror provocări operative care pot apărea. Integrarea verticală a soluției SmartCash RMS cu Senior ERP de la Senior Software, un partener strategic al Magister, permite o gestionare unitară și centralizată a întregului business Agroland, de la stocuri și producție până la vânzări și relații cu clienții.

Setarea noilor standarde în retailul agricol modern prin expansiune

Expansiunea continuă a rețelei Agroland, cu adăugarea de noi magazine, este o dovadă a angajamentului grupului către inovație și excelență. Prin utilizarea solutiei SmartCash RMS, Agroland nu numai că își consolidează poziția de lider pe piața de retail agricol din România, dar setează și un nou standard în retailul modern, oferind clienților o experiență de cumpărături omnichannel de neuitat.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!