Diana Ionescu
Retail urban, de proximitate, cu SmartCash RMS pe bdul. Iuliu Maniu
4 aprilie 2024

Expansiunea LaDoiPasi EXTRA în peisajul retailului urban bucureștean

În ritmul accelerat al urbanizării, LaDoiPasi EXTRA deschide un nou capitol în retailul modern prin inaugurarea celei mai noi locații pe Bd. Iuliu Maniu, Nr. 586-590, în București. Această nouă locatie subliniază expansiunea continuă a rețelei LaDoiPasi EXTRA, dar și creșterea cererii pentru soluția software dezvoltată de Magister. La baza gestiunii si managementului de succes al fiecărui magazin din acest concept comercial dedicat zonelor urbane sta solutia SmartCash RMS.

Implementarea SmartCash RMS in varianta Enterprise asigură o experiență de cumpărare autentică și personalizată, adaptată nevoilor comunităților locale. Sincronizarea automată cu catalogul de produse METRO prin integrarea cu API-ul METRO, sistemele POS touchscreen avansate și terminalele pentru colectarea mobilă de date tip iData K1S sunt doar câteva dintre inovațiile care definesc noul magazin LaDoiPasi EXTRA, facilitând o gestionare eficientă și transparentă a costurilor și stocurilor.

Experiența clienților în magazinele LaDoiPasi EXTRA

În plus, implementarea aplicației Feedback clienți Magister oferă o perspectivă valoroasă asupra experienței clienților în magazin, consolidând angajamentul pentru oferirea unei experiențe de retail de excepție. Acest efort colaborativ între Magister și METRO Romania deschide noi orizonturi pentru comercianții din franciza LaDoiPași EXTRA, oferindu-le acces la soluții de gestiune premium, adaptate nevoilor unui supermarket modern.

Noul magazin LaDoiPasi EXTRA de pe Bd. Iuliu Maniu nu este doar un punct de vânzare, ci un model pentru viitorul retailului eficient și automatizat, marcând un pas important în evoluția retailului modern și sustenabil. Cu facilități precum Fresh Corner, Coffee, Food To Go, Ready Meals, Brutăria caldă, Sortimentul de Carne Proaspătă, Pizza EXTRAMANIA și Limonadă EXTRA fresh, locația promite o experiență de cumpărături inegalabilă, adaptată ritmului de viață dinamic al clienților săi.

La inaugurarea acestei locații, echipa METRO și analiștii Magister au fost prezenți pentru a marca împreună acest moment semnificativ, demonstrând angajamentul comun pentru inovație. Fiecare locatie LaDoiPasi EXTRA reprezintă o dovadă a angajamentului nostru pentru a aduce valoare adăugată în industria retailului, facilitând o transformare digitală profundă, esențială în dinamica pieței actuale.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!