Diana Ionescu
Retail LaDoiPasi Extra cu SmartCash RMS
27 martie 2024

Experienta urbana LaDoiPasi Extra cu inovații SmartCash RMS

În partea de est a Bucureștiului, pe strada Reconstrucției nr. 10, sectorul 3, a fost inaugurată cu fast noua locație LaDoiPasi EXTRA, marcând un nou capitol în parteneriatul nostru cu METRO România. Această deschidere subliniază angajamentul continuu pentru inovație și excelență în servicii, consolidând rețeaua LaDoiPasi EXTRA ca lider în retailul urban modern.

La baza acestei expansiuni stă soluția de gestiune și vânzare SmartCash RMS, in varianta Enterprise, aleasă exclusiv pentru toate magazinele din franciza LaDoiPasi EXTRA, conform parteneriatului strategic dintre METRO România și Magister. Această implementare asigură o gestionare eficientă și transparentă a costurilor, o optimizare în logistica și gestionarea stocurilor, precum și o integrare perfectă cu portofoliul de produse METRO.

Inaugurarea a fost onorată de prezența distinșilor reprezentanți METRO și Magister, evidențiind importanța colaborării strânse în oferirea unei experiențe de cumpărături superioare.

Motorul eficienței asigurat de soluțiile SmartCash RMS de la Magister

Toate magazinele LaDoiPasi EXTRA inaugurate, pana in prezent, beneficiază de soluțiile SmartCash RMS de la Magister, o dovadă a angajamentului pentru eficiență și automatizare. Principalele avantaje ale implementării soluției SmartCash RMS includ:

  • Automatizarea fluxurilor de lucru: Simplificarea procesului de vânzare și aprovizionare;
  • Sincronizarea cu portofoliul de produse METRO: O comunicare eficientă cu partenerii și creșterea satisfacției clienților;
  • Recepția automată a mărfurilor: Asistentul inteligent oferă transparență și precizie în tranzacții;
  • Procesare rapidă a comenzilor: Adaptabilitate în funcție de evoluția vânzărilor și stocului.

Sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO si receptia facturilor emise catre comerciant este asigurata prin integrarea cu API-ul METRO.

Receptia marfurilor se realizeaza prin intermediul unui asistent inteligent si asigura preluarea automata a costurilor pentru toate articolele. Acesta preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii.
Noul magazin LaDoiPasi EXTRA simplifica procesul de vanzare si aprovizionare utilizand solutia de gestiune SmartCash RMS pe o infrastructura hardware de ultima generatie.

Sistemele POS  All-in-one Touchscreen Grace G4 Intel Celeron moderne și terminalele pentru colectarea mobilă de date tip iData K1S, împreună cu aplicația Feedback Clienți Magister, reprezintă doar câteva dintre inovațiile care plasează noul magazin LaDoiPasi EXTRA în avangarda tehnologiei de retail.

Design modern si atractiv cu sistemele modulare Novus

Comerciantul a integrat solutia software de gestiune si management SmartCash RMS urmand exemplul altor unitati LaDoiPasi EXTRA. Acesta a ales pentru un design modern si atractiv, suita de sistemele Novus furnizate de Magister.

Sisteme modulare Novus, de inalta calitate, au elemente flexibile, configurabile in multiple variante de fixare, adaptate utilizarii eficiente a spatiului. Sistemele garanteaza folosirea ergonomica a spatiului, sporesc siguranta si sustin productivitatea la punctul de vanzare.

Alegerea SmartCash RMS de către METRO Convenience România SRL pentru franciza LaDoiPași EXTRA reflectă o viziune comună pentru excelență în retail, oferind comercianților acces la soluții de gestiune premium. Acest efort colaborativ nu doar că asigură un avantaj competitiv în industria retailului, dar facilitează și o transformare digitală esențială pentru adaptarea la dinamica pieței actuale.

Deschiderea noului magazin LaDoiPasi EXTRA reprezintă nu doar un succes pentru parteneriatul METRO România și Magister, ci și un model pentru viitorul retailului urban eficient și automatizat, promițând o experiență de cumpărături inegalabilă pentru clienții săi.

Pachetul achizitionat ofera comerciantului servicii de instalare și instruire. Alaturi de acestea comerciantul a beneficiat de asistenta tehnica de la distanta oferite de Magister, in perioada post instalare.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!