Claudia
Reteaua Agricola ramane client fidel Magister Software
24 octombrie 2005

Luna octombrie marcheaza modernizarea a doua alte unitati Agricola din Bacau, Ca si in cazul celorlalte unitati din Bacau, Buzau, Iasi, Piatra Neamt si Bucuresti, solutia de gestiune implementata de curand la unitatea 10 si unitatea 11 Bacau ramane SmartCash Shop, furnizata de Magister Software.
Sistemul cuprinde varianta SmartCash Shop Profesional ECR, driver universal pentru case de marcat online, un sistem de cantarire bazat pe cantare CAS, conectat la serverul de backoffice prin intermediul unui plug-in universal pentru cantare digitale, un server backoffice de tip Multicom Shop Server, produs de Magister Software, cititoare de coduri de bare Symbol precum si un sistem de inventariere mobil Datalogic ghidat de un server StarLink pentru terminale.
Comunicarea in cadrul retelei Agricola se bazeaza pe raportare zilnica incrementala la centrala prin intermediul unui plug-in de export centrala via internet.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!