Claudia
Traditia SmartCash Shop continua in Bacau
19 octombrie 2005

Sistemul integrat SmartCash Shop pentru magazine si supermarket-uri a prins radacini la Bacau, de cativa ani, gratie multiplelor succese in zona. Utilizatorii fideli ai acestei solutii raman magazinele de tip supermarket-uri de cartier si cele alimentare. Mirage si Mipav sunt doua supermarket-uri noi aparute toamna aceasta in Bacau. Continuand traditia celorlalte magazine din zona, Mirage si Mipav au implementat solutia furnizata de Magister Software, considerand ca este cea mai buna varianta pentru o gestiune completa si sigura a activitatii. Implementarea a fost posibila prin intermediul partenerului Magister certificat in aria judetului Bacau, firma Velvet Com. Specialistii Velvet Com au asigurat asistenta tehnica necesara in vederea deschiderii magazinelor, s-au ocupat de instalarea echipamentelor, astfel incat ele sa se coordoneze foarte bine intre ele.
Magazinele Mirage si Mipav au ales solutia integrata cu case de marcat prin utilizarea driver-ului universal pentru case de marcat online si a versiunii programului SmartCash Shop Profesional ECR.
Casele de marcat sunt insotite de cititoare pentru coduri de bare, ca si statia de lucru din backoffice, pentru scanarea produselor aflate in vanzare. Supermarket-urile sunt dotate cu cantare digitale de tip CAS, comunicatia dintre ele si statia de backoffice fiind asigurata de un plug-in universal pentru cantare digitale, produs de Magister Software.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!