Claudia
Reteaua Carré Blanc apeleaza la solutiile Magister Software
4 mai 2006

Binecunoscuta firma franceza Carré Blanc ajunge acum si in Romania, urmand sa lanseze o retea de magazine in toata tara. Primul magazin Carré Blanc s-a deschis deja in Bucuresti, Carrefour Feeria. Brand-ul este o franciza care exista in multe tari ale lumii: Belgia, Canada, Grecia, Israel, Maroc, Polonia, Portugalia, Suedia etc.
Carré Blanc propune clientilor din Romania o gama completa de lenjerie pentru casa si confectii pentru adulti si copii. Daca doriti sa aduceti un suflu nou in casa dumneavoastra, veti gasi la Carré Blanc produse tineresti, de o calitate foarte buna, pentru gusturile cele mai fine.
Ca si in cazul celorlalte retele de magazine in franchiza, Carré Blanc a ales o solutie de tip monopost, cea mai comoda si fiabila pentru un spatiu redus, dar la vedere. SmartCash Shop a fost implementat in varianta SmartCash POS cu imprimanta fiscala Datecs, sistem EcoPOS si display model Triview. Un cititor de coduri de bare Symbol, un display client, un sertar de bani si o imprimanta de coduri de bare Zebra completeaza sistemul pentru a functiona integru.
Noua implementare cu brand-ul Carré Blanc consolideaza pozitia de lider a firmei Magister Software pe piata de solutii software al segmentului de franchiza din Romania. Carré Blanc se alatura, astfel, altor brand-uri din Europa care au implementat solutia SmartCash Shop de la Magister Software – Bata, Guess, Kids Planet, Orchestra, Original Marines, Tiffosi, etc.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!