Claudia
Tiffosi, un brand nou care alege solutia SmartCash Shop
28 aprilie 2006

Tiffosi este un nou brand in Romania, deschizand primul sau magazin in cadrul Carrefour Feeria. Tiffosi inseamna tendinte noi pentru hainele sport, propunand un stil dinamic, urban, combinand elemente retro dar si moderne si folosind materiale numai din fibra naturala. Colectia 2006 Tiffosi este dedicata femeilor, barbatilor si copiilor.
Tiffosi a ales sistemul integrat SmartCash Shop cu terminale POS pentru magazinul sau din Feeria, urmand sa se deschida si alte cateva magazine in tara, in cadrul unui proiect de retea de magazine.
Solutia implementata de Tiffosi este de tip monopost, shop in a box si include programul SmartCash POS cu imprimanta fiscala Datecs si cititor de coduri de bare Symbol.
Actualizarea automatizata a nomenclatorului de produse si receptia pe baza de fisiere packlist se efectueaza folosind solutia integrata pentru retele de magazine, creata de Magister Software.
Noua implementare cu brand-ul Tiffosi consolideaza pozitia de lider a firmei Magister Software pe piata de solutii software al segmentului de franchiza din Romania. In acest segment, Tiffosi se alatura altor brand-uri de talie europeana care au apelat la serviciile Magister Software – Bata, Carre Blanc, Guess, Kids Planet, Orchestra, Original Marines etc.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!