Diana Ionescu
Reteaua de brutarii si panificatie Mado eficientizeaza activitatea de productie cu SmartCash RMS
8 februarie 2022

Automatizarea integrala a proceselor de productie, contabilitate, pontaj si salarizare în reteaua de brutarii Mado

Într-o lume dominată de concurență și instabilitate economică, în care mobilitatea si tehnologia sunt tot mai importante, reteaua de produse de brutarie si panificatie Mado, din Onesti judetul Bacau, alege automatizarea proceselor de business cu SmartCash RMS.

In magazinele de panificatie Mado este comercializata o gama larga de produse diversificate. Magazinele dispun de un sistem tehnic bine pus la punct prin intermediul carora informatiile legate de preturi, promotie sunt transmise in timp real la casele de marcat si sunt retinute foarte usor de catre orice comparator indiferent de varsta.

Mentinerea ritmului si a calitatii productiei reprezinta principala preocupare a producatorului si comerciantului de produse de panificatie Mado. Principalele obiective ale comerciantului, in alegerea solutiei de gestiune SmartCash, au constat in cresterea eficientei operationale si eliminarea pierderilor de materii prime si materiale. Astfel, Mado a simtit nevoia utilizarii tuturor resurselor disponibile, la capacitate maxima, in conformitate cu termenele de livrare ale produselor finite.

Automatizarea proceselor de contabilitate si productie cu SmartCash RMS și Mago4 ProLite Small Business

Specificul activitatii de productie si plasare a produselor necesita o analiza aprofundata atat a fiecarui centru de profit in parte, cat si la nivel de companie. De aceea, comerciantul Mado a optat pentru integrarea solutiei pentru retail SmartCash cu ERP-ul Mago4 Lite Small Business de contabilitate si productie. In acest fel, compania urmareste mult mai rapid ce se produce avand o viteza mare de control asupra activitatii de productie indeplinita comparativ cu ceea ce a fost programat. De asemenea, controleaza vanzarile de la distanta si acceseaza oricand, si de oriunde, datele de care are nevoie.

Avand o flexibilitate crescuta solutia SmartCash RMS nu a necesitat modificari la implementarea ERP-ul Mago4. Acesta este adaptat specificului pietei romanesti ceea e a a facut facila personalizarea in functie de specificul companiei, comparativ cu alte solutii.

Accesul rapid la informatii esentiale si acuratetea crescuta in procesarea datelor determina eliminarea pierderilor de timp si a erorilor umane.

Integrarea SmartCash RMS cu ERP-ul Mago4 ProLite ii permite producatorului si comerciantului de produse de panificatie si brutarie Mado:

  • Sa obtina un echilibru esential intre cerere si oferta;
  • Sa gestioneze in mod eficient profitabilitatea;
  • Sa isi alinieze obiectivele financiare la nivel cu operatiunile din fabrica;

Optimizarea managementului și a cheltuielilor cu forța de muncă

Integrata cu platforma SmartCash RMS prin intermediul careia se calculeaza si se elaboreaza salariile angajatilor, aplicatia WebSal pentru salarizare si pontaj asigura toate necesitatile departamentelor HR din cadrul companiei Mado.

Pentru cei aproximativ 50 de angajati din cadrul companiei, aplicatia integrata cu solutia SmartCash RMS face posibila automatizarea tuturor aspectelor contractuale, de securitate sociala si fiscala care reglementeaza relatiile de munca.

Tehnologia moderna si multiplele automatizari ii permit comerciantului calculul obligatiilor si generarea declaratiilor, furnizand diferite tipuri de analize privind personalul sau elaborând situatii necesare managementului.

Automatizarea proceselor de evidenţă a personalului

Solutia optima propusa comerciantului Mado in privinta automatizarii proceselor de evidenţă, control şi gestionare a prezenţei personalului a fost integrarea cu aplicatia PTM (People Time Management).

Aplicatia este integrata nativ cu platforma software SmartCash RMS utilizand ca interfata de pontaj cu card RFID aplicatia SmartCash Clocking disponibila in SmartCash Shop. Folosind aplicatia de pontaj SmartCash Clocking disponibila in platforma SmartCash RMS, toate informatiile legate de prezenta personalului din reteau Mado ajung automat in solutia PTM de unde sunt generate foile de pontaj sau datele transmise catre programul de salarizare si HR.

Impreuna, cele doua solutii se adreseaza tuturor tipurilor de afaceri din retail, precum supermarketuri si retele de magazine sau magazine de producator care doresc o solutie performanta si scalabila pentru managementul afacerii.

Mobilitate si inventariere automatizata

Reteaua Mado utilizeaza aplicatia SmartCash Mobility pentru inventariere mobila automata impreuna cu cele doua componente software integrate în toate distribuțiile SmartCash Shop.

Alaturi de solutia de inventariere mobila comerciantul a achizitionat si terminalul mobil pentru inventariere, recepții sau retururi. Aplicatia permine de asemenea, procesarea comenzilor de livrare și etichetarea produselor de pe raft.

Numărul de aplicații practice ale soluției este nelimitat. Sunt posibile atât scenarii de utilizare în interiorul magazinelor cât și de la distanță, printr-o conexiune la internet.

Integrare completa a platii cu cardul in sistemul POS

Pentru procesarea rapida a platilor la casa de marcat, comerciantul Mado a optat pentru integrarea completa a platii cu cardul in sistemul POS. Intreaga retea utilizeaza dispozitivele de tip pin-pad PAX Q30 in sistemele SmartCash POS, alaturi de serviciile de plata de ultima generatie de la Viva Wallet.

Astfel comerciantul a ales o solutie care ii ofera, intr-un pachet unitar, atat solutia de vanzare cat si extensia de plata cu cardul. Solutia garanteaza timpi de validare a platii de sub o secunda si un sistem de raportare a platilor cu cardul fara termen de comparatie. 

Pe langa sistemul avantajos de comisionare, clientul a apreciat fiabilitatea fara egal a acestei solutii de plata, cu zero tranzactii blocate de la instalare si o viteza aproape instantanee de plata.

Astfel, întreaga soluție de vânzare și de plata cu cardul funcționează unitar. Comerciantii care o implementeaza beneficiaza de serviciile de instalare și mentenanța asigurate direct de compania Magister.

Implementata in mii de magazine din toate zonele tarii si cu o comunitate de zeci de mii de utilizatori, SmartCash RMS este solutia software apreciata de comercianti indeosebi pentru functionalitatile esentiale din activitatea cotidiana. Controlul strans asupra activitatii, optimizarea fluxurilor de aprovizionare si integrarea cu diverse platforme ERP, precum Mago4 sau aplicatia WebSal si PTM înseamnă mai multă profitabilitate și evident, mai puține pierderi.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!