Diana Ionescu
Receptia marfurilor prin interfata API METRO in magazinul LaDoiPasi Leogeomar Galati
3 februarie 2022

Leogeomar integreaza, in solutia pentru gestiune magazin SmartCash RMS, si interfata API METRO pentru importul articolelor si a facturilor de intrare

Interfata API METRO este disponibila in oferta noastra de produse sub titulatura SmartCash METRO Gateway si poate fi activata de catre orice comerciant care utilizeaza platforma software SmartCash RMS actualizata cu cea mai noua versiune.

In baza programului de parteneriat METRO LaDoiPasi am dezvoltat si prima implementare integrala a unei interfete Web API intre platforma METRO si o aplicatie software specializata pentru retail.

Magazinul LaDoiPasi Leogeomar din judetul Galati, utilizeaza solutia pentru gestiune magazin SmartCash RMS de aproximativ 2 ani de zile. Clientul utilizator al versiunii de POS si Shop Standard a implementat in luna decembrie si interfata SmartCash METRO Gateway disponibila in oferta noastra de produse.

Sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO si receptia facturilor emise catre comerciantul LaDoiPasi Leogeomar este asigurata prin integrarea cu API-ul METRO.

Receptia marfurilor se realizeaza prin intermediul unui asistent inteligent si asigura preluarea automata a costurilor pentru toate articolele. Acesta preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii.

Ideea interfetei porneste mai intai de la sincronizarea catalogului de produse al comerciantului cu articolele listate de METRO. Acest proces este inglobat in managerul de procese automate SmartCash RMS. Procesul este disponibil pentru toate versiunile SmartCash Shop si in SmartCash HQ Multistore.

Protocol activare interfață API METRO

Pentru activarea noului modul trebuie achizitionata cate o licenta de utilizare SmartCash METRO Gateway pentru fiecare magazin. Pretul acesteia este disponibil in oferta curenta si poate fi solicitat direct de la Magister sau de la distribuitorii nostri autorizati din tara.

Licență permanentă achitată anual

Intretinerea interfetei este inclusa in abonamentul de asistenta tehnica care include subscriptia anuala pentru actualizari programe Magister, conform acordului de licentiere SmartCash RMS .

Exista o serie de discount-uri pentru licentele SmartCash METRO Gateway:

  • gratuit pentru locatiile incluse in franciza METRO LaDoiPasi (clienii noi sau cei existenti, utilizatori ai platformei SmartCash RMS);
  • 50% reducere pentru clientii care nu sunt inclusi in franciza METRO LaDoiPasi.

Folosind solutia SmartCash RMS in locatia METRO LaDoiPasi, beneficiezi de echipamente si aplicatii cu finantare avantajoasa

Programul de parteneriat asigură accesul comercianților din franciza METRO LaDoiPasi la soluții de gestiune premium pentru retail.

Oferta Metro La Doi Pasi - Partner
Oferta Metro La Doi Pasi - Partner

Solicită activarea interfeței API METRO SmartCash Gateway

Pentru achizitionarea unei licente te rugam sa inregistrezi solicitarea folosind formularul solicitare activare interfata API METRO SmartCash Gateway.

Daca esti un francizat METRO LaDoiPasi te invitam sa contactezi serviciul national de suport Magister pentru francizatii LaDoiPasi. Apeleaza numarul de telefon 021.569.36.99 si foloseste codul unic de acces primit la deschiderea magazinului.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie 7 zile din 7 pentru instruiri sau asistenta tehnica de la distanta.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!