Claudia
Reteaua de magazine Daiso se extinde in Bacau
1 septembrie 2008

Specialistii de la Velvet Com au asigurat training-ul operatorilor si suportul tehnic la deschiderea magazinului.

Brand-ul japonez Daiso se bucura de popularitate in Romania, avand deja cateva magazine deschise in tara (Galati, Pitesti, Cluj, Bucuresti) prin intermediul solutiei SmartCash Retail Management System.

In luna august 2008 s-a lansat al patrulea magazin Daiso la Bacau, unde partenereul nostru certificat, firma Velvet Com, s-a ocupat de implementare.

Articolele sunt obiecte utile pentru casa, cadouri, decoratiuni interioare si artizanat traditional specific japonez vandute toate la acelasi pret.
Platforma SmartCash RMS insumeaza o solutie solida de frontoffice bazata pe sisteme SmartCash POS de tip EcoPOS cu imprimanta fiscala, monitoare touchscreen si cititoare omnidirectionale, precum si aplicatia SmartCash Shop in backoffice, in versiunea sa Professional, asigurata de un server MultiCom. Datele sunt transmise catre centrala de magazine in Bucuresti, unde prin intermediul aplicatiei SmartCash NetBridge si a versiunii NetCenter a programului SmartCash Shop informatia este centralizata. Actualizarea stocurilor are loc in timp real si datele pot fi vizualizate din orice magazin al retelei.

Specialistii de la Velvet Com au asigurat training-ul operatorilor si suportul tehnic la deschiderea magazinului.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!