Claudia
Sistemul EloTouch POS pentru magazine moderne
3 septembrie 2008

Sistemul EloTouch POS a fost adaugat la gama de echipamente certificate SmartCash RMS, alaturi de alte sisteme POS de ultima generatie.
Terminalul EloTouch POS este o solutie touchscreen all-in-one comoda pentru operare rapida in magazine moderne si reduse ca spatiu. Alaturi de viteza, fiabilitate si performanta, terminalul ofera multiple alte avantaje printre care posibilitatea de a fi montat pe perete, aspectul placut datorita mascarii cablurilor, integrabilitate usoara in orice mediu precum si rezistenta la apa.
Un design elegant si atragator vine sa completeze suita de beneficii operationale. Combinand procesare fara ventilatie cu calitati exceptionale touchscreen, sistemul EloTouch POS ocupa un spatiu minim in frontoffice si contribuie la eficientizarea procesului de vanzare, spre satisfactia operatorilor.
Solutia se preteaza foarte bine in magazinele de tip supermarket-uri, magazine mici de cartier sau specializate, dar si magazine alimentare.
Sistemul EloTouch POS va inlocui treptat produsul Triview POS 82A din motive de fiabilitate.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!