Claudia
Reteaua de magazine Sense s-a lansat pe piata romaneasca
11 februarie 2008

Anul 2008 debuteaza cu lansarea unei noi retele de magazine in toata tara. Magazinele Sense promoveaza confectii de provenienta romaneasca, oferite de firma Caremil din Roman.
Reteaua Sense a ales solutia SmartCash RMS pentru magazinele sale, datorita usurintei de instalare si posibilitatii de a controla orice activitate in cadrul retelei si transferul bidirectional de date de la magazine catre centrala si invers, prin intemediul componentei sistemului, SmartCash NetBridge.
Zece magazine Sense s-au deschis deja in tara : in Iasi (Carrefour Felicia), in Bucuresti (Carrefour Militari), in Targu Mures (Auchan, Mall Promenada), in Timisoara (Real 2), in Galati (Real), in Braila (Carrefour), in Pitesti (Auchan), in Alba Iulia (Alba Mall), in Deva (Real) si in Cluj Napoca (Real).
Solutia se bazeaza pe o varianta monopost cu sistem POS si imprimanta fiscala. Versiunea de software este SmartCash Shop Mono, fiind cazul unei retele specializate inchise, iar la centrala functioneaza SmartCash Shop NetCenter.
Toate instalarile SmartCash RMS in cadrul retelei Sense au fost efectuate de partenerul nostru certificat firma Best Birotica din Sfantu Gheorghe. Trebuie sa mentionam efortul partenerului nostru care a reusit 10 implementari intr-o perioada de numai 2 luni de zile.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!