Claudia
Reteaua de magazine Daiso s-a lansat in Romania
22 ianuarie 2008

Magazinele Daiso aduc in Romania un nou concept: produse de calitate, toate la acelasi pret. Este un bine cunoscut brand japonez care tinde sa se extinda si in Europa de est.

Pretul oricarui produs din aceste magazine este echivalentul a 100 yeni japonezi, acceptabil pentru orice buzunar, iar varietatea articolelor este foarte mare.

Reteaua Daiso din Romania a implementat SmartCash RMS, avand deschise deja doua magazine in tara, in Pitesti si in Galati. Lansarea magazinelor a avut loc la finalul anului 2007.

Solutia din frontoffice se bazeaza pe sisteme POS de tip EcoPOS cu imprimanta fiscala, touchscreen-uri si cititoare omnidirectionale Metrologic.

Partea de backoffice este asigurata de un server MultiCom pentru receptie si controlul activitatii din magazin, cu cititor si imprimanta de coduri de bare.

Versiunea Professional a componentei SmartCash Shop permite automatizarea procesului de desfacere si de control precum si concentrarea magazinelor in retele.

Centrala magazinelor Daiso se afla in Bucuresti, dotata cu o versiune NetCenter a programului SmartCash Shop. Aici are loc intretinerea si actualizarea incrementala a nomenclatoarelor de produse, clienti si furnizori.

Produsele Daiso cuprind o gama larga de cadouri, cosmetice, decoratiuni interioare, artizanat traditional japonez precum si alte produse deosebite la un pret excelent. Produsele se adreseaza atat adultilor cat si copiilor.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!