Claudia
Firma Expert Office 2008 din Pitesti a fost acreditata in calitate de partener certificat al Magister Software
10 octombrie 2008

Reteaua de parteneri certificati se extinde in judetele Arges si Valcea

Firma Expert Office 2008 din Pitesti a fost acreditata in calitate de partener certificat al Magister Software pentru judetele Arges si Valcea. Bazandu-se pe o experienta de cativa ani in domeniu, Expert Office 2008 garanteaza servicii excelente demonstrand abilitati si o cunoastere profunda a solutiilor SmartCash RMS.

In partea de vest a tarii, firma Soft Wizard se pregateste sa asigure mentenanta si implementari rapide, odata devenita candidata la acreditare pentru judele Timis, Bihor si Arad. Pe langa platforma SmartCash RMS, Soft Wizard promoveaza si pachetul Mago.net, un ERP avansat pentru companiile mici si mijlocii care doresc solutii IT multifunctionale. Aceasta se poate combina cu solutiile SmartCash RMS in vederea sprijinirii afacerilor retail.

Firma Soft Wizard a semnat acordul de principiu cu Magister Software urmand sa acceada la statutul de partener certificat la finalul perioadei de proba.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!