Claudia
Daiso retea magazine: cel de-al doilea magazin in Ardeal
3 octombrie 2008

Conceptul japonez de magazine Daiso, importat in Romania, se bucura deja de succes

Reteaua Daiso continua sa se extinda in tara si lanseaza urmatorul sau magazin la Arad. Solutia este similara cu cea din restul magazinelor deschise in perioada 2007 – 2008 la Pitesti, Galati, Bucuresti, Bacau si Cluj.

Sistemul SmartCash POS cu statie EcoPOS si imprimanta fiscala asigura automatizarea ridicata a vanzarilor in frontoffice. Activitatile din back-office sunt controlate de aplicatia SmartCash Shop, in versiune Professional. Partea de back-office este asigurata de un server MultiCom pentru receptie si controlul activitatii din magazin. Toate acestea se realizeaza cu un cititor si imprimanta de coduri de bare, controlate de versiunea Professional a componentei SmartCash Shop.

Datele sunt reunite zilnic la centrala. Aici, versiunea NetCenter a programului SmartCash Shop si componenta SmartCash NetBridge se ocupa de actualizarea si transmiterea informatiei in sistem si comunicatia cu sisteme terte.

Daiso este un brand japonez de produse, vandute sub deviza „orice produs la acelasi pret” incluzand, articolele de uz casnic, cadouri, decoratiuni interioare si artizanat.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!