Claudia
Reteaua La Femme opteaza pentru SmartCash Shop
21 martie 2005

In luna martie a acestui an, magazinul La Femme, din cadrul complexului comercial Carrefour Orhideea, a implementat solutia oferita de Magister Software: SmartCash Shop. In perioada urmatoare si celelalte magazine din retea ii vor urma exemplul: sistemul SmartCash Shop retea POS va functiona la nivel de magazine iar SmartCenter Lite la nivel de depozit retea, ambele fiind variante ale SmartCash Shop.

La Femme este un brand autohton, prezent pe piata romaneasca de cativa ani, ce dispune de o retea de cinci magazine si un depozit central in capitala.

Solutia aleasa este ideala pentru acest gen de retea de magazine deoarece permite implementarea in conditiile unui buget redus si intr-un timp relativ scurt. Reteaua presupune comunicarea dintre magazine si depozit prin transmiterea de date via internet.

Activitatea ce se desfasoara la nivel de magazin este astfel extrem de simpla: prin internet se primesc toate datele necesare de la depozit. Toata logistica este concentrata la nivel de depozit, unde marfa este receptionata, catalogata si etichetata. Apoi lista cu produse si clienti este transmisa prin internet la magazine. Prin aceeasi metoda se efectueaza si transferul de marfa. Cu ajutorul programului SmartCenter Lite au fost introduse toate functiile obligatorii transferului multidirectional de date dintre toate magazinele din retea si depozit.

Solutia ce functioneaza la magazine este de tip POS monopost iar vanzarea se face dupa codurile de bare de pe fiecare produs.

SmartCash Shop este in prezent unul dintre cele mai complete sisteme informatice integrate pentru retail fiind adaptabil la orice tip de magazine individuale sau in retea din Romania.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!