Claudia
Solutia wireless Magister StarLink in reteaua de magazine ML Design
23 martie 2005

Reteaua de magazine ML Design a ales solutia de inventariere wireless Magister StarLink pentru magazinele sale, in vederea simplificarii procedurii de inventariere. Astfel, gratie capacitatii noului sistem, timpul dedicat inventarierii generale s-a redus de la doua zile la numai cateva ore.

Prin intermediul terminalelor mobile wireless este posibila verificarea in timp real a stocurilor si a organizarii de magazin, inventarirea si verificarea de raft intr-un timp record.

Aceasta solutie folosita pana de curand numai in magazine mari sau supermarket-uri, este astazi implementata si in magazine medii si mici sau retele datorita functionalitatilor sale si costurilor reduse de implementare.

Programul StarLink Server asigura legatura dintre reteaua wireless de terminale si baza de date centrala a magazinului, folosind cea mai noua tehnologie radio.

Utilizarea acestui program prezinta o serie de avantaje:

  • stocul real al articolelor se poate consulta in orice moment;
  • informatia afisata este disponibila si in baza de date in momentul solicitarii;
  • se pot controla imediat si foarte exact informatii despre articole;
  • odata validata cantitatea, datele se scriu direct in baza de date, deci inventarul coincide cu procesul de culegere de date.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!