Stefania Moraru
Scoala de Vara Magister, editia 2012, la final
3 septembrie 2012

Fiecare vineri a lunii august a fost un bun prilej pentru utilizatorii SmartCash RMS de a-si perfectiona cunostintele de utilizare a programelor si de a se specializa in retail cu ajutorul informatiilor si sfaturilor pe care specialistii Magister le-au oferit in cadrul intalnirilor.

Discutiile s-au concentrat pe imbunatatirile aduse programelor din suita si cum pot acestea sa foloseasca in mod practic participantilor de la fiecare intalnire. Nu in ultimul rand, s-a raspuns la toate intrebarile care s-au pus legate de exploatarea SmartCash. De cele mai multe ori, programul de la 10:00 la 13:00 a fost depasit, insa cu folos deoarece s-au oferit explicatii si raspunsuri complexe si aplicate.

Magazinul-scoala, amenajat la sediul Magister, a fost locul ideal pentru a pune in practica si a explica noile functionalitati cum ar fi integrarea serviciului de plati electronice PayZone. Participantii au putut sa incerce la POS incasarea de facturi sau vanzarea de cartele preplatite, amandoua serviciile fiind acum foarte facil de gestionat intrucat nu mai necesita niciun soft aditional.

Alte subiecte incluse in tematica Scolii de Vara au fost modulul de comenzi automate – o functionalitate cu adevarat benefica pentru comerciantii de produse cu rulaj mare precum cele de panificatie, noul program de fidelizare, noua Fisa de depozit, Raportul „Cosul zilnic” si multe altele. Pe langa tematica propusa, au fost si alte subiecte, propuse de participanti, care s-au dovedit de un real interes in cadrul intalnirilor. Procedura platii in avans a fost unul dintre aceste subiecte care, la a treia intalnire, a captat atentia tuturor.

Cu siguranta ca aceasta nu va fi ultima initiativa de genul acesta intrucat pentru Magister asistenta si suportul acordat clientilor sunt doua aspecte foarte importante. Pana la editia urmatoare a Scolii de Vara, cei care doresc sa afle mai multe informatii sau au intrebari legate de utilizarea SmartCash sunt asteptati pe forum.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!