Diana Ionescu
Scoala de Vara Magister
13 iulie 2023

Avantaj competitiv pentru retaileri

Anual, luna august aduce comerciantilor, utilizatori ai solutiei SmartCash RMS, o noua editie a proiectului Scoala de Vara Magister – un demers unic in retailul din Romania. Evenimentul consta intr-o serie de workshop-uri gratuite, in care utilizatorii solutiilor SmartCash RMS au ocazia de a-si perfectiona cunostintele de utilizare a aplicatiilor SmartCash RMS si de a se pune la curent cu noutatile din retail.

In cadrul celor patru intalniri saptamanale desfasurate online pe platforma SmartCash Community, in intervalui 10.00-13.00, utilizatorii solutiei SmartCash RMS, au sansa de a-si perfectiona in mod gratuit cunostintele de utilizare a platformei, deprinzand functionalitati esentiale din noile versiuni  pentru eficienta din activitatea cotidiana in retail.

Totodata, pe tot parcursul celor patru intalniri online, participantii au posibilitatea de a propune teme de discutie si de a adresa intrebari, urmand sa primeasca raspuns in cadrul intalnirilor interactive din Scoala de Vara Magister.

Prin acest proiect, abordam indeosebi acele teme care ii preocupa pe utilizatori, sprijinim procesul de perfectionare a personalului prin informatiile oferite, si stimulam performanta in operatiunile din magazine asigurand astfel un avantaj competitiv pe piata de retail modern din Romania.

Scopul Scolii de Vara Magister este acela de a ajuta comunitatea utilizatorilor platformei noastre software sa o exploateze cat mai complet, beneficiind de toate noutatile implementate.

Accesati formularul de inregistrare.

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!