Diana Ionescu
Evenimentul Interactiv pentru comunitatea de retaileri si producatori locali din Cluj  
20 aprilie 2023

Magister partener in cadrul evenimentului Progresiv Interactiv Cluj

Progresiv Interactiv este cadrul perfect de socializare intre retaileri independenți tradiționali si furnizorii sau distribuitorii din zona ardealului.

Joi, 27 aprilie, in incinta Grand Hotel Italia, vom expune in cadrul magazinului virtual primul sistem self-checkout fabricat integral în România – Magister ECO.

Pentru retailerii independenți, oferta integrată hardware și software Magister ECO aduce cea mai recentă tehnologie din domeniu. Magister ECO, fabricat integral în România, este solutia ideala pentru optimizarea fluxului de vanzare, reducerea costurilor si imbunatatirea gradului de satisfactie al clientilor, in magazine de tip supermarket sau hypermarket.

Solutia Magister Easy CheckOut incorporeaza echipamente moderne, modulare, ergonomice si cu diferite sisteme de plata reprezentand solutia ideala pentru comerciantii care desfasoara activitati in spatii cu trafic intens si volum de vanzari.

Va asteptam asadar joi, 27 aprilie, la evenimentul Interactiv din Cluj, in incinta Grand Hotel Italia, la standul Magister!

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!