Diana Ionescu
Senic Gross&Market: Consolidarea prezenței în Pitești cu un nou magazin impresionant
19 decembrie 2023

Al doilea magazin Senic Gross&Market din Pitești – Un pas mare în strategia de creștere a rețelei de retail cash&carry

Senic Gross&Market, renumitul lanț de magazine cash&carry cu capital 100% românesc, își consolidează prezența în Pitești prin deschiderea celui de-al doilea magazin în zona Bradu. Această nouă locație nu este doar o extindere pe plan geografic, ci și o afirmare a angajamentului Senic pentru inovație și excelență în serviciile de retail.

Noul magazin din Pitești se distinge prin atmosfera sa prietenoasă și procesul de cumpărături facil. Cu o linie de 10 case de marcat și un design orientat spre client, acesta promite o experiență de shopping rapidă și plăcută.

Varietate și calitate în oferta de produse Senic Gross&Market

Magazinul oferă o gamă largă de produse, de la alimente de bază la articole de îngrijire personală, inclusiv o zonă fresh cu fructe și legume și sute de metri liniari de vitrine frigorifice cu produse refrigerate. Acesta este un paradis pentru cumpărători, oferind o gama variata de produse, o oferta imensa sub același acoperiș.

Tehnologie de vârf pentru eficiență maximă

Echipamentele hardware, precum cântarele cu etichetare touchscreen Dibal D-955, facilitează procesul de vânzare și oferă o experiență îmbunătățită clienților. În plus, componenta SmartCash Mobility instalată în back-office asigură o gestionare eficientă a inventarului și a recepțiilor de la furnizori.

Un nou magazin Senic Gross&Market cu gestiune operationala in SmartCash RMS

Toate magazinele Senic utilizează soluția SmartCash RMS, care simplifică munca angajaților și asigură desfășurarea fluidă a proceselor operaționale. Aceasta include:

  • Procesarea integrată a comenzilor de aprovizionare.
  • Administrarea avansată a stocurilor din depozite.
  • Raportare automată în sistemul e-Factura și e-Transport prin SmartCash ANAF Connector.
  • Integrarea cu sistemele de contabilitate prin SmartCash BookKeeping Connector.

O rețea într-o continuă expansiune la nivel national cu SmartCash RMS

Senic Gross&Market își consolidează poziția pe piața de retail prin deschiderea celui de-al doilea magazin în Pitești, marcând astfel a noua locație în rețeaua sa în expansiune. Această creștere reflectă angajamentul Senic de a oferi acces la o varietate largă de produse la prețuri avantajoase.

Deschiderea noului magazin Senic Gross&Market în Pitești, zona Bradu, reprezintă un pas important în strategia de expansiune a companiei. Prin combinarea unei game variate de produse de calitate cu tehnologia de ultimă oră și un serviciu orientat spre client, Senic Gross&Market își consolidează poziția ca lider în sectorul retailului cash&carry. Această nouă locație nu este doar un magazin, ci un simbol al inovației și excelenței în retailul românesc.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!