Diana Ionescu
SmartCash RMS catalizator în expansiunea retelelor de magazine Cris Tim și Sasha&Vlad Company
20 decembrie 2023

SmartCash RMS facilitează dezvoltarea rețelelor de carmangerii și produse din carne

În lumea dinamică a retailului, adaptabilitatea și eficiența sunt cheia succesului. Acest lucru este evident în expansiunea continuă a rețelelor de magazine precum Cris Tim SRL și Sasha&Vlad Company.

Pe măsură ce rețelele de magazine precum cele din grupul Cris Tim SRL și Sasha&Vlad Company își extind operațiunile, soluția SmartCash RMS de la Magister devine un aliat esențial în gestionarea eficientă a activităților zilnice și în îndeplinirea așteptărilor clienților la casa de marcat. Această colaborare, începută în 2011 cu grupul Cris Tim SRL și continuată în 2016 cu Sasha&Vlad Company, demonstrează adaptabilitatea și scalabilitatea soluției SmartCash RMS în fața provocărilor dinamicului sector de retail.

Dezvoltarea retelelor de magazine specializate Cris Tim și Sasha&Vlad

Grupul Cris Tim SRL, unul dintre cei mai vechi clienți ai Magister, a început colaborarea în 2011 și, împreună cu Sasha&Vlad Company, dezvolta astazi rețele de magazine de proximitate.

Recent, pe 15 decembrie, ambele rețele au inaugurat două noi locații în Prosper Mall București, alegând soluția SmartCash RMS pentru a-și extinde rețeaua de magazine. Alegerea soluției SmartCash RMS pentru gestionarea acestor magazine de proximitate subliniază încrederea continuă în capabilitățile sistemului.

Componentele Magister pentru un sistem integrat de management de magazin

Magister a implementat in cele două retele de magazine un sistem integrat de management, care include:

  • Componenta hardware: echipamente de ultimă generație precum sisteme POS Dell Precision 3650, cititoare de coduri de bare Themis TS-210, soluții de cântărire Dibal Mistral M-525-DB, imprimante fiscale FP 800 și stații de lucru;
  • Componenta software: SmartCash RMS în varianta Professional, oferind funcționalități avansate pentru gestionarea eficientă a magazinelor;
  • Training și transfer de know-how: esențial pentru adaptarea rapidă a personalului la noile tehnologii.

Atât grupul Cris Tim SRL cât și Sasha&Vlad Company au mizat pe conceptul de magazin specializat, cu suprafețe reduse de vânzare și un accent pe produse proprii. Toate noile magazine sunt conectate la rețeaua existentă de magazine, beneficiind de soluția SmartCash Enterprise, cu versiunile SmartCash Professional și SmartCash Cluster.

Personalul din magazine și echipa de management se bazează pe funcționalitățile de BI (business intelligence) ale SmartCash RMS pentru a controla stocurile și a avea o evidență exactă a vânzărilor, esențiale pentru orice prognoză și planificare în afaceri.

Eficiență și adaptare rapidă la cerințele pieței cu SmartCash RMS

În prezent, grupul Cris Tim SRL și Sasha&Vlad Company dețin zeci de magazine în București și împrejurimi, cu o gestiune distribuită și control centralizat. Magazinele din rețea trimit comenzi folosind modulul de comenzi automate din SmartCash RMS, iar centrala livrează comenzile către fiecare magazin, încărcând stocul magazinelor printr-un transfer automatizat.

Retele precum CrisTim, Vascar, Agricola, Sam Meat Industry, Sasha & Vlad Company sau FermaDor au ales SmartCash RMS datorită comunicării eficiente cu centrala, gestiunii distribuite a vânzărilor și posibilității ca fiecare magazin să se aprovizioneze cu stocul necesar de marfă. Investițiile în tehnologie, sisteme informatice, logistică și personal au permis acestor rețele să se extindă eficient.

Grupul Cris-Tim SRL, unul dintre cei mai mari producători de pe piața de mezeluri, are locații în mai multe județe, iar carmangeriile Sasha&Vlad Company, cunoscute pentru carne și produse din carne, utilizează soluția software SmartCash RMS din 2016.

Această expansiune și adaptabilitate demonstrează cum soluția SmartCash RMS de la Magister nu doar susține, ci și propulsează dezvoltarea rețelelor de retail, asigurând o gestionare eficientă și o experiență de cumpărături de înaltă calitate pentru clienți.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!