Stefania Moraru
SEQR este integrat în soluţia SmartCash RMS de la Magister Software
22 octombrie 2013

Magister Software, dezvoltatorul SmartCash RMS, cea mai populară platformă software din România destinată comerţului cu amănuntul şi Seamless România, furnizorul SEQR, soluţia inovatoare de plată cu telefonul mobil, au încheiat un parteneriat pentru piaţa locală. Din luna octombrie, toate terminalele de vânzare dotate cu SmartCash POS, beneficiază de posibilitatea de plată cu telefonul mobil prin SEQR.

Dupa cateva luni de testare live, in cadrul mai multor lanturi de magazine care utilizeaza platforma software SmartCash RMS, Magister Software lanseaza in premiera in Romania, primul sistem inteligent POS care accepta plata cu telefonul mobil integrand serviciile SEQR dezvoltate de Seamless.

Componentele platformei software care integreaza noile functionalitati sunt aplicatiile SmartCash POS si SmartCash Shop. Noul sistem de plata exclude necesitatea detinerii unui card bancar sau a unui alt format traditional de plata, singurul dispozitiv necesar fiind un smartphone ruland unul din sistemele de operare Andriod sau iOS. SEQR reprezintă generaţia următoare de soluţii de plată cu telefonul mobil. Clienţii pot utiliza aplicaţia pentru achitarea cumpărăturilor în magazine, supermarket-uri, benzinării, restaurante sau online. Utilizatorii trebuie doar să-şi descarce gratuit aplicaţia pe smartphone, de pe App Store şi Google Play, să îşi asocieze unul sau mai multe conturi bancare, să scaneze codul QR de la punctul de vânzare şi să confirme tranzacţia cu PIN-ul personal. Toate chitanţele sunt eliberate digital şi salvate în telefon. Prima bancă parteneră SEQR care oferă aplicaţia clienţilor săi este Garanti Bank.

“SEQR revoluţionează experienţa de retail atât pentru comercianţi, cât şi pentru cumpărători prin cea mai simplă şi sigură modalitate de plată. Comercianţii beneficiază de economii semnificative cu SEQR graţie reducerii cu 50% a costurilor de procesare a tranzacţiei faţă de cele aferente cardurilor. În plus, integrarea aplicaţiei în sistemul de vânzare nu necesită investiţii noi în echipamente”, a declarat Oana Nanulescu, Country Manager Seamless România.

SEQR este cea mai sigură soluţie de plată, funcţionând pe platforma Seamless, care operează 3,1 mld. de tranzacţii anual, în peste 30 de ţări. Comunicaţiile dintre aplicaţie, terminalele de vânzare şi contul bancar sunt criptate şi nicio informaţie sensibilă nu este transmisă sau stocată la comerciant.

Simplu de folosit, SEQR îmbunătăţeşte experienţa de cumpărare, contribuie la reducerea timpului petrecut la casă şi implicit la creşterea traficului în magazine. Mai mult, SEQR oferă comercianţilor un canal de comunicare cu clienţii complet nou, prin intermediul secţiunii de oferte a aplicaţiei. Comercianţii pot folosi această opţiune pentru a transmite clienţilor, direct pe telefon, oferte, cupoane şi pentru a crea programe de fidelizare.

“Magister Software şi-a inovat continuu portofoliul de programe software pe care le dezvoltă, oferind comercianţilor din România soluţii tot mai performante pentru retail. Prin implementarea aplicaţiei SEQR în platforma noastră SmartCash Retail Management System, consumatorii îşi vor putea achita cumpărăturile cu ajutorul unui smartphone, o alternativă convenabilă şi la îndemână deopotrivă pentru retaileri şi pentru clienţi, care nu mai depind de carduri şi au o evidenţă clară a cheltuielilor în propriul telefon. Suntem încrezători în succesul acestui nou serviciu şi credem că şi retailerii clienţi Magister vor realiza potenţialul acestei soluţii inovatoare”, a declarat Dor Bujor Pădureanu, Director General Magister Software.

Click aici pentru a vedea cum se descurca practic noul sistem de plata.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!