Stefania Moraru
Număr record de participanți la întâlnirea anuală a patronatului
14 octombrie 2013

Timp de patru zile, peste 80 de firme ce activeaza pe piata solutiilor pentru retail din Romania s-au intrunit in cadrul celei de-a VI-a editii a intalnirii anuale a Patronatului Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat. Intalnirea a inclus trei evenimente distincte: conferinta, expozitie si Adunarea Generala a Patronatului.

Spre deosebire de intalnirile precedente, expozantii de anul acesta au pus in valoare intr-o pondere covarsitoare solutiile pentru management in retail si mai putin componentele hardware. Magister Software, lider pe segmentul solutiilor de retail pentru comertul mic si mijlociu, a fost prezent la evenimente prin directorul general al companiei, Dor Bujor Padureanu, si directorul comercial, Florin Paraschiv.

Prezentarea Magister din cadrul conferintei de sambata, 12 octombrie a.c., a avut ca tema instruirea profesionala continua prin programul de eLearning lansat de companie in aprilie 2013. In viziunea directorului Magister Software, programul de invatamant la distanta dedicat partenerilor companiei reprezinta o paralela la initiativa Patronatului de a breveta activitatea personalului de service al caselor de marcat.

In aceeasi zi a avut loc Adunarea Generala a Patronatului si alegerea noului Consiliu Director. Marian Anghelescu, Director General Deck Birotica Grup din Pitesti a fost reales in functia de presedinte al Patronatului.

Ceilalti membri ai consiliului director, in calitate de vicepresedinti, sunt: Nona Cosma, Director General Rel Service din Iasi, Judit Dobrescu, Director General BPC Com International din Bucuresti, Adriana Nastase, Director General Velvetcom, Bacau, Lucian Branzan, Director General Manuel, Timisoara, Mihai Tudoran, Director General Attosoft, Galati si Dor Bujor Padureanu, Director General Magister Software.

In calitate de partener oficial al evenimentului, Valmed Freemex, unul dintre cei mai cunoscuti importatori de case de marcat din Romania, a organizat sambata, 12 octombrie, o gala in cadrul careia si-a premiat cei mai competitivi parteneri, urmata de o cina festiva.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!