Claudia
SmartCash RMS a fost implementat in reteaua Rotta
20 iunie 2008

Reteaua Rotta s-a dezvoltat demult in perimetrul municipiului Bucuresti, anul acesta implementand sistemul SmartCash RMS in cele patru magazine ale sale.
Rotta comercializeaza cosmetice, parfumuri, produse pentru copii, produse pentru curatenie si diverse produse de uz casnic.
Magazinele functioneaza pe baza unui sistem monopost Triview cu imprimanta fiscala Datecs FP550T. Aproape toate componentele SmartCash RMS sunt antrenate in administrarea magazinelor Rotta: SmartCash POS asigura procesul de vanzare din frontoffice, SmartCash Shop gestioneaza activitatea magazinelor in backoffice, SmartCash Mobility asigura achizitia mobila a datelor de pe rafturile magazinului si SmartCash NetBridge asigura transferul bidirectional de date catre aplicatii terte la nivelul centralei de magazine. La depozit trei terminale mobile opereaza culegerea datelor.
Reteaua este dotata cu o solutie completa de management magazin modern, avand la dispozitie o multitudine de functionalitati si avantaje pentru a-si imbunatati afacerea.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!