Claudia
Ani’s & Bobo Shop in Shopping City Suceava
24 iunie 2008

In luna mai 2008, partenerul certificat firma Mister Kleen de la Iasi a implementat sistemul SmartCash RMS in doua magazine din mall-ul Shopping City din Suceava. Cele doua magazine continua expansiunea retelelor Ani’s si Bobo Shop, cu locatii deja existente in marile complexe comerciale din Iasi si Targu Mures.
Brand-ul autohton Ani’s propune o paleta variata de lenjerie intima pentru femei, la preturi rezonabile. Bobo Shop este un magazin atractiv pentru toate gusturile si ocaziile. Aici puteti gasi cadouri, suveniruri si decoratiuni pentru casa.
Ambele magazine se bazeaza pe o solutie cu SmartCash POS si imprimante fiscale in frontoffice, completate de versiunea Mono a aplicatiei de backoffice SmartCash Shop. La nivelul magazinelor activitatea este gestionata de un sistem monopost. Operatiile mai complexe au loc la nivelul centralei de magazine, aflata la Iasi. Magazinele sunt dotate cu sistem mobil de achizitie de date si terminale mobile.
Partenerul nostru junior, firma Mister Kleen, a demonstrat eficienta si siguranta pe parcursul instalarilor, venind in intampinarea cerintelor clientului prin asistenta si training la standardele impuse in cadrul retelei de parteneri Magister Software.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!