Diana Ionescu
SmartCash RMS în noile magazine Robleo COM SRL din Târgu-Jiu
16 aprilie 2024

Gestiune eficientă a magazinelor Robleo COM SRL din complexul PetWorld

Robleo COM SRL marchează un nou capitol în expansiunea sa prin implementarea soluției SmartCash RMS în trei noi locații din complexul PetWorld situat în Târgu-Jiu, județul Gorj. Această mișcare strategică subliniază angajamentul companiei pentru inovație și excelență în gestiunea și vânzarea produselor pentru animale de companie.

SmartCash RMS: Un partener de nădejde pentru Pet Shop-uri

SmartCash RMS a fost selectat de Robleo COM SRL pentru a oferi suport robust și integrat în gestionarea complexă a magazinelor sale, atât un pet shop, cât și o farmacie veterinară și o fitofarmacie. Soluția noastra oferă o serie de avantaje esențiale pentru eficientizarea și digitalizarea proceselor de business:

 1. Vânzarea fractionată de medicamente
  În pet shop-uri, unde frecvent se vând medicamente la bucată, SmartCash RMS facilitează acest proces complex, permițând vânzările detaliate și gestionarea eficientă a inventarului.
 2. Gestionarea produselor vrac
  Utilizarea plug-in-ului SmartCash RMS pentru cantare digitale permite o administrare precisă a produselor vrac, esențială în pet shop-uri pentru a oferi flexibilitate și acuratețe în comercializarea produselor.
 3. Monitorizarea termenelor de expirare
  Sincronizarea datelor de la cantarele digitale cu sistemul SmartCash Shop asigură monitorizarea eficientă a termenelor de expirare, un aspect crucial pentru menținerea standardelor de calitate și siguranță.

Beneficii adiționale ale implementării SmartCash RMS

 • SmartCash POS Professional și Shop Professional: Aceste componente sunt vitale pentru operațiunile de zi cu zi, asigurând o gestionare eficientă a tranzacțiilor și o experiență de cumpărături superioară pentru clienți.
 • SmartCash Everywhere: Această funcționalitate îmbunătățește comunicațiile în timp real între diferitele locații ale magazinelor, facilitând sincronizarea stocurilor și centralizarea datelor de vânzări.
 • Eficiența administrativă cu e-Factura și e-Transport: Integrarea cu SmartCash ANAF Connector permite transmiterea automată a facturilor și altor documente relevante către ANAF, asigurând conformitatea și eficiența administrativă.

Implementarea soluției SmartCash RMS în cele trei locații Robleo COM SRL din PetWorld Târgu-Jiu nu doar optimizează procesele de vânzare și gestiune, dar și pune bazele pentru o expansiune continuă și eficientă. Prin aceste inovații, Robleo COM SRL își afirmă rolul de lider în furnizarea de soluții avansate pentru proprietarii de animale și fermieri, demonstrând inovația în industria de retail pentru animale de companie și produse agricole.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!