Diana Ionescu
Agroland, utilizator fidel SmartCash RMS, se bucură de succes remarcabil și se orientează către noi orizonturi de investiții
16 aprilie 2024

Tehnologie avansată și sustenabilitate în noul magazin Agroland din Budești: Retail agricol cu SmartCash RMS

Într-o lume în care eficiența și automatizarea devin din ce în ce mai necesare în orice sector, Agroland, liderul pieței de retail agricol din România, își extinde rețeaua cu un nou magazin în Budești, pe Calea București, nr. 87, județul Călărași. Acesta vine să completeze familia de 83 de magazine ale rețelei, subliniind angajamentul Agroland de a oferi soluții moderne și eficiente pentru agricultură, îngrijirea animalelor și hobby farming.

Contextul și impactul SmartCash RMS

În ultimii ani, pe fondul oportunităților de creștere și diversificare a pieței, Agroland a implementat in toate magazinele soluția software SmartCash RMS de la Magister, care a demonstrat un impact semnificativ asupra eficienței operaționale. Solutia SmartCash POS și SmartCash Shop Professional, utilizata în întreaga rețea, inclusiv în noul magazin din Budești, a permis o gestionare mai bună a stocurilor și a proceselor de încasare și plată.

Beneficiile SmartCash RMS pentru rețeaua Agroland

  1. Transparență și control al stocurilor
    SmartCash RMS asigură o gestionare precisă a stocurilor, oferind date în timp real care sunt esențiale pentru reacții rapide și decizii informate. Aceasta îmbunătățește nu doar eficiența internă, ci și satisfacția clienților, care beneficiază de informații actualizate despre disponibilitatea produselor.
  2. Eficientizarea operativă
    Integrarea cu Senior ERP de la Senior Software facilitează o gestionare centralizată a operațiunilor, de la producție la vânzare și relații cu clienții. Această sinergie între sisteme reduce timpul necesar pentru procesarea documentelor și optimizează fluxurile de lucru.
  3. Suport în timp real
    Capacitatea de a oferi asistență în timp real din backoffice este vitală, permițând o intervenție rapidă și eficientă în cazul oricăror provocări operative.

Noul magazin Agroland din Budești

Noul punct de vânzare de la Budești nu este doar un magazin, ci o dovadă a angajamentului Agroland față de inovație și excelență. Echipat cu cele mai moderne soluții de gestionare a afacerilor, magazinul este un punct de reper pentru fermierii locali și entuziaștii de gardening și pet care.

Deschiderea noului magazin Agroland în Budești reprezintă un pas important în strategia de extindere și modernizare a rețelei. Implementarea SmartCash RMS subliniază viziunea Agroland de a fi nu doar un lider de piață, ci și un pionier în adoptarea tehnologiilor avansate care sprijină creșterea sustenabilă și eficiența. Pentru clienții săi, fie că sunt fermieri, iubitori de animale sau pasionați de hobby farming, Agroland rămâne locul ideal pentru produse și servicii de top.

Prin urmare, noul magazin Agroland din Budești nu este doar un punct de vânzare, ci un centru de excelență în tehnologie și servicii client, gata să servească nevoile comunității din Călărași și împrejurimi. Cu acest nou magazin, Agroland își consolidează poziția de lider pe piața de produse agricole, oferind soluții de top pentru toți cei interesați de un stil de viață sustenabil și eficient.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!